ΚΟΝΤΡΑ Γεωργιάδη-Δούρου για τα αποθεματικά της Περιφέρειας

Εκατέρωθεν τιτιβίσματα με σκληρές εκφράσεις

ΚΟΝΤΡΑ Γεωργιάδη-Δούρου για τα αποθεματικά της Περιφέρειας

Διαδικτυακή κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στην Περιφερειάρχη Αττικής, Ρένα Δούρου και τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη για την μετατροπή των αποθεματικών της Περιφέρειας Αττικής σε repos (oμόλογα της δευτερογενούς αγοράς).

Όλα ξεκίνησαν όταν ο γαλάζιος βουλευτής twittαρε «Η Ρένα Δούρου προσπαθεί “να αρπάξει όλο το Αποθεματικό της Περιφέρειας Αττικής (350.000.000€) για να πληρώσουν μισθούς/συντάξεις...ντροπή», καταγγέλλοντας την Περιφερειάρχη Αττικής για μεταφορά των αποθεματικών της Περιφέρειας στην Τράπεζα της Ελλάδος, ώστε να ενισχυθεί ο εσωτερικός δανεισμός της κυβέρν��σης.

Η απάντηση της κας Δούρου δεν άργησε να έρθει ...

«Λειτουργούμε με διαφάνεια. Δεν κρυφτήκαμε πίσω από την οικονομική επιτροπή, φέραμε το θέμα για άνοιγμα λογαριασμού στην Τράπεζα Της Ελλάδας (ΤτΕ) στο περιφερειακό Συμβούλιο.Είναι φανερό πως κάποιοι δεν αντέχουν τη Δημοκρατία και την μεταχειρίζονται α λα καρτ. Δεν θα τους περάσει» σχολίασε αρχικά στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter, η Περιφερειάρχης Αττικής, χαρακτηρίζοντας «αστείο» τον κ.Γεωργιάδη, χωρίς ωστόσο να τον κατονομάσει!

«Αυτοί που δεν είχαν ιδέα για τα χρήματα της Περιφέρειας, τώρα καταγγέλλουν ότι θέλουμε να πληρώσουμε μνημονιακούς λογαριασμούς. Είναι αστείοι», κατέληξε η κα Δούρου.

ad1.jpg

d1.jpg

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top