«Παράθυρο» για συνεργασία ΝΔ- ΣΥΡΙΖΑ από τον Μ. Βαρβιτσιώτη!

Προέβλεψε και «δραματικές πολιτικές εξελίξεις» μέχρι τον Ιούνιο

«Παράθυρο» για συνεργασία  ΝΔ- ΣΥΡΙΖΑ από τον Μ. Βαρβιτσιώτη!
Μία δήλωση που δεν περνά απαρατήρητη σχετικά με τις πολιτικές εξελίξεις έκανε ο Γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού της ΝΔ Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

«Εγώ θέλω να σας πω ότι πιστεύω πως θα αναγκαστεί ο ΣΥΡΙΖΑ να φέρει μία συμφωνία, για την οποία δεν θα έχει επαρκή κοινοβουλευτική πλειοψηφία, για να την περάσει» ανέφερε αρχικά στον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι, για να προσθέσει στη συνέχεια, απαντώντας στο ερώτημα για το αν η συγκεκριμένη εξέλιξη μπορεί να προκαλέσει την πτώση της παρούσας κυβέρνησης:

«Δεν ξέρω αν θα πέσει η κυβέρνηση. Υπάρχουν και άλλες δεξαμενές, από τις οποίες μπορεί να αντλήσει ψήφους»! Μάλιστα πρόσθεσε για το ενδεχόμενο μελλοντικής συνεργασίας ότι «εμείς δεν είμαστε αρνητικοί, αλλά θα πρέπει να γίνει στα πλαίσια μιας πολιτικής συμφωνίας με το ΣΥΡΙΖΑ».

Ο κ. Βαρβιτσιώτης σχολίασε και την εξέλιξη της διαπραγμάτευσης με τους ευρωπαίους εταίρους και δανειστές, αφήνοντας και πάλι ανοιχτό το ενδεχόμενο δραματικών πολιτικών εξελίξεων.

«Αυτός είναι ο βασικός στόχος σήμερα και επειδή θεωρώ ότι οι πολιτικές εξελίξεις μέχρι τον Ιούνιο θα είναι δραματικές ... δεν προβλέπω εκλογές, γιατί κάτι τέτοιο θα ήταν καταστροφικό και αυτό το οποίο λένε ως εκβιασμό -είτε θα πάμε σε δημοψήφισμα είτε θα πάμε σε εκλογές – δεν υπολογίζο��ν κάτι. Ότι τη στιγμή που θα πουν εκλογές ή δημοψήφισμα, η ανασφάλεια των πολιτών για το οποιοδήποτε αποτέλεσμα, θα οδηγήσει σίγουρα σε μία ασφυξία οικονομική» τόνισε.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top