Καμμένος στο STAR: Με χτυπάνε γιατί ελέγχω όλες τις συμβάσεις για τα εξοπλιστικά

"Οι Γερμανοί πολιτικοί προστατεύουν αυτούς που έδιναν μίζες"

Καμμένος στο STAR: Με χτυπάνε γιατί ελέγχω όλες τις συμβάσεις για τα εξοπλιστικά

​Για την σκληρή επίθεση που δέχτηκε από τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς, ο οποίος υποστήριξε πως ακόμα και «ένας ελέφαντας σε υαλοπωλείο είναι καλύτερος διπλωμάτης» από τον κ. Καμμένο, μίλησε ο υπουργός Άμυνας και πρόεδρο�� των ΑΝΕΛ το βράδυ της Δευτέρας στην εκπομπή του Star, «στον Ενικό».

«Δεν είναι η πρώτη φορά που παρεμβαίνει ο Σουλτς στα πολιτικά πράγματα της χώρας μας, αλλά η τρίτη. Περίμενα από τους ευρωβουλευτές να αντιδράσουν» είπε χαρακτηριστικά, τονίζοντας ότι ο ίδιος από την στιγμή που μπήκε στην κυβέρνηση είναι ιδιαίτερα ευπρεπής και προσεκτικός σε ότι λέει και ότι κάνει.

«Αυτό που ενοχλεί είναι ότι ελέγχουμε... όλες τις συμβάσεις για τα εξοπλιστικά» τόνισε ο κ.Καμμένος, μιλώντας μάλιστα για επανάληψη του "φαινομένου siemens".

«Οι Γερμανοί όχι μόνο δεν κατονομάζουν αυτούς που έδιναν μίζες, αλλά τους προστατεύουν κιόλας. Οι γερμανοί πολιτικοί προστατεύουν τις γερμανικές εταιρείες. Ο κ.Σουλτς είχε απαγορεύσει σχετική συζήτηση κατά γερμανικής εταιρείας μετά από ερώτηση Έλληνα ευρωβουλευτή» κατήγγειλε ο έλληνας υπουργός και κυβερνητικός εταίρος του Αλέξη Τσίπρα.

Επίσης, τόνισε ότι θα ζητήσει στοιχεία για τις γερμανικές εταιρείες που φέρονται εμπλεκόμενες.

«Ο δεύτερος λόγος που τους ενοχλούμε είναι, γιατί αυτή η ελληνική κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να διεκδικήσει τις γερμανικές αποζημιώσεις και το κατοχικό δάνειο» τόνισε ο κ.Καμμένος.

Ο ίδιος είπε πως χάρηκε για τη συνάντηση Μέρκελ και Τσίπρα που θα πραγματοποιηθεί σύντομα, εκφράζοντας παράλληλα την αποφασιστικότητα της ελληνικής κυβέρνησης να τηρήσει τις υποσχέσεις που έδωσε στον ελληνικό λαό.

Ο κ.Καμμένος τόνισε ότι η ελληνική κυβέρνηση δεν επιθυμεί την έξοδο της χώρας από το ευρώ.

Αναφερόμενος στην στάση της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και στην ρευστότητα της ελληνικής οικονομίας, ο κ.Καμμένος είπε χαρακτηριστικά «Δεν εκβιαζόμαστε».

Κληθείς να σχολιάσει την επίθεση που του έκανε σήμερα η πρώην βουλευτής των ΑΝΕΛ, κα Ρ.Μακρή πως κάνει ταξιδάκια για να βγάζει selfies, ο κ.Καμμένος απέφυγε να το σχολιάσει λέγοντας με νόημα πως «εδώ πρέπει να μιλάμε σοβαρά».

BINTEO STAR

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top