Ο πρωθυπουργός κατεβάζει μόνος του τα σκουπίδια και η Περιστέρα απλώνει μπουγάδα

Τι λένε οι γείτονες του Αλέξη Τσίπρα για την ζωή και το διαμέρισμα του

Ο πρωθυπουργός κατεβάζει μόνος του τα σκουπίδια και η Περιστέρα απλώνει μπουγάδα

​Μπορεί ο Αλέξης Τσίπρας να είναι πρωθυπουργός της χώρας, ωστόσο η καθημερινότητα της οικογένειας του, δεν είναι πολύ διαφορετική από αυτή των γειτόνων του στην Άνω Κυψέλη.

70399.jpg

Όσο και αν φαίνεται παράξενο, ο κ.Τσίπρας, σε αντίθεση με άλλους πολιτικούς που έχουν υπηρετικό προσωπικό από διάφορες φυλές, κατεβάζει μόνος του τα σκουπίδια της οικίας του, ενώ η σύζυγος του Περιστέρα ή Μπέτυ απλώνει μόνη της μπουγάδα! Αυτό αναφέρει ρεπορτάζ της εφημερίδας «Καθημερινή της Κυριακής».

tsipras-spiti.jpgbety.jpg

«Όποτε βλέπουμε τον Τσίπρα, κάθεται συνοδηγός σε ένα κανονικό αυτοκίνητο, και ανοίγει την πόρτα μόνος του», λένε ο κ. Γιάννης και η σύζυγός του Μαρία, οι οποίοι παραδέχονται πως από τότε που ανέβηκαν τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ αυξήθηκε και η περιέργεια τους για τον γείτονα Αλέξη Τσίπρα.

tsipras-spiti2.jpg

«Εγώ δεν τον έχω δει, αλλά η κυρία που μένει ένα μπαλκόνι πέρα απ’ το σπίτι του ορκίζεται πως κάθε μέρα κατεβάζει μόνος του τα σκουπίδια στον δρόμο!», λέει ένας άλλος γείτονας του πρωθυπουργού, ο κ. Μάνος στην εφημερίδα.

HOUSETSIPRAS2_611_355.jpgi-syzygos-toy-prothypoyrgoy-mpetty-mpaziana-apokalyptei-ola-osa-eginan-to-vrady-ton-eklogon.jpg

Φυσικά, οι γείτονες του πρωθυπουργού που τον τελευταίο καιρό είδαν τη γειτονιά τους να πλημμυρίζει δημοσιογράφους στους οποίους δεν αρνούνται να μιλήσουν, πέρα από τις κινήσεις του πρωθυπουργού καταγράφουν και αυτές της συντρόφου του, Περιστέρας Μπαζιάνα.

upl54c761f479ccd.jpg

«Η γυναίκα του είναι πολύ καλή κυρία, γιατί όλο με τα παιδιά της, την βλέπω, και τους χαϊδεύει και τα κεφαλάκια τους», λέει η κυρία Μαίρη, ενώ η κυρία που μένει στο απέναντι σπίτι απ’ τον κ. Τσίπρα, έχει περιγράψει σε αμέτρητα μέσα ενημέρωσης «την μπασκέτα, την αιώρα και το ψηλό φυτό που έχει ο πρωθυπουργός στο μπαλκόνι του», αλλά και το «δώμα της πολυκατοικίας που το έχουν κάνει παιδική χαρά για τα μικρά». Το αγαπημένο της στιγμιότυπο, πάντως είναι η σκηνή με την πρώτη κυρία της χώρας, που «την έχω δει να απλώνει μόνη της, την μπουγάδα της».

betys.jpg

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top