Κουλουβάχατα αντί για Kούλουμα: Χαμός Κυριακάτικα με Άδωνι και Πολάκη

Σφάχτηκαν on air για τη συμφωνία Ελλάδας-εταίρων

Μόνο… γιορτινή δεν ήταν η ατμόσφαιρα την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς στην πρωινή ειδησεογραφική εκπομπή του Mega, όταν συναντήθηκαν στο πλατό ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Π.Πολάκης και ο Άδωνις Γεωργιάδης της ΝΔ για να σχολιάσουν τη συμφωνία ελληνικών αρχών και εταίρων

Όλα ξεκίνησαν όταν ο κ.Πολάκης, παρενέβη πριν προλάβει να μιλήσει ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ και σχολίασε ειρωνικά «Δεν θα περίμενα να τον δω εδώ. Περίμενα να έχει μεταναστεύσει με το τελευταίο βαγόνι απ�� το τρενάκι του».

Έντονη ήταν η αντίδραση του κ. Γεωργιάδη. «Εγώ δεν διέκοψα καθόλου. Προσπερνώ το χιούμορ του κ. συναδέλφου. Σήμερα, δύο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασαν δύο εκ διαμέτρου διαφορετικές απόψεις. Λέω, λοιπόν, στον κ. Πολάκη που βγήκε με πολύ ύφος ότι ο κ. Πολάκης, όταν θα ψηφίζει με το χεράκι του "ΝΑΙ" μεθαύριο, θα έχει ψηφίσει αγγλικό δίκαιο, Δουκάτο Λουξεμβούργου, παραίτηση από κάθε ασυλία και αναγνώριση του συνόλου του χρέους. Κι αυτό θα έχει την υπογραφή του ΣΥΡΙΖΑ και του κ.Πολάκη. Αυτά... για να μην το παίζει τραμπούκος στα κανάλια. Τραμπούκος, αν σε παίρνει, στη Βουλή, όχι στα κανάλια» απάντησε στον κ.Πολάκη.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ χτυπούσε συνεχώς το χέρι του και με έντονο ύφος και μιλώντας στον ενικό ακόμη και στους παρουσιαστές, χαρακτήρισε "τραμπούκο" τον κ.Γεωργιάδη.

«Δεν είστε στη λαχαναγορά, έχετε περιορισμένο χρόνο, δεν έχετε το λόγο, δεν έχετε άλλο χρόνο» του είπε φανερά εκνευρισμένος ο δημοσιογράφος κ.Αναγνωστάκης.

«Δεν σας επιτρέπω να μου μιλάτε στον ενικό, παρακαλώ πολύ μη με διακόπτετε και να μου μιλάτε στον πληθυντικό» είπε ο κ.Γεωργιάδης, απευθυνόμενος στον κ.Πολάκη.

ΒΙΝΤΕΟ MEGA

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top