Ο. Κωνσταντινόπουλος: «Ο Παπανδρέου έρχεται να παραδώσει τις τριεδρικές»

«Κάνει το καπρίτσιο του»

Ο. Κωνσταντινόπουλος: «Ο Παπανδρέου έρχεται να παραδώσει τις τριεδρικές»

​Για το Κίνημα του Γιώργου Παπανδρέου και το κατά πόσο υπήρχαν μόνο προσωπικά κίνητρα στην απόφαση αυτή, μίλησε ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στην Αρκαδία, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στον Real Fm.

«Ο κ. Παπανδρέου είναι 33 χρόνια βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, από το 1981, από το 1984 είναι υπουργός του ΠΑΣΟΚ. Ήταν 8 χρόνια πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και 2,5 χρόνια πρωθυπουργός. Εγώ που στήριξα, είμαι από τους ελάχιστους 5-6 βουλευτές, ο οποίος δεν έχω καταψηφίσει ούτε ένα άρθρο. Δεν έχω καταψηφίσει γιατί τα πίστευα όλα; Όχι βέβαια. Γιατί πίστευα σε μία συλλογικότητα», είπε ο κ. Κωνσταντινόπουλος και πρόσθεσε:

«Σήμερα ο κ. Παπανδρέου έρχεται να διασπάσει την παράταξη και να παραδώσει τις τριεδρικές, τους νομούς που έχουν τρεις έδρες, πιθανότατα την τρίτη έδρα στη Χρυσή Αυγή. Του το είπε ο κ. Μανιάτης πριν φύγει. Δηλαδή, η απάντηση του κ. Παπανδρέου είναι στις τριεδρικές ότι είναι προτιμότερο να βγει ένας από το ΠΑΣΟΚ ή να δοθεί η έδρα στη Χρυσή Αυγή; Αυτό το ερώτημα θα’ θελα να του το κάνετε».

Μάλιστα ο κ. Κωνσταντινόπουλος δεν δίστασε να κατηγορήσει τον Γιώργο Παπανδρέου ότι δημιούργησε το κόμμα του από ένα καπρίτσιο.

«Στα 2 χρόνια που ήταν πρωθυπουργός μας ζήτησε ως βουλευτές της περιφέρειας Πελοποννήσου και τον είδαμε μία φορά. Και του είπα τον Σεπτέμβριο του 2011 “τα πράγματα είναι δύσκολα και χρειάζεται να ενωθούν πολλές δυνάμεις στη χώρα για να βγούμε από την κρίση. Όμως σας λέω και σας δηλώνω, ότι όσο υπάρχει κυβέρνηση και φέρνετε νομοσχέδια στη βουλή εγώ θα τα ψηφίζω”. Σε εμάς, τη νέα γενιά, ο κ. Παπανδρέου απάντησε ότι: “εγώ θα κάνω το καπρίτσιο μου, θέλω να έχω ένα δικό μου κόμμα, με τους δικούς μου φίλους, δεν ενδιαφέρομαι για τη συλλογικότητα, δεν ενδιαφέρομαι για όλα αυτά που το ΠΑΣΟΚ στήριξε και τον στήριξε και τον ίδιο ως πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ. Εμένα δεν με πειράζει αν τις έδρες θα τις έχει ένα κόμμα του δημοκρατικού τόξου, αλλά να τις πάρει η Χρυσή Αυγή”», είπε ο κ. Κωνσταντινόπουλος.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top