Βενιζέλος-Χαρδούβελης: Ψάχνουν λύση για την ΕΛΒΟ με το βλέμμα στην τρόικα

Διαβάστε αναλυτικά

Βενιζέλος-Χαρδούβελης: Ψάχνουν λύση για την ΕΛΒΟ με το βλέμμα στην τρόικα

​Το ζήτημα της Ελληνικής Βιομηχανίας Οχημάτων βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Εξωτερικών μεταξύ του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Ευάγγελου Βενιζέλου και του υπουργού Οικονομικών Γκίκα Χαρδούβελη, παρουσία και του εκκαθαριστή της ΕΛΒΟ Μιχαήλ Χουρδάκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η συζήτηση επικεντρώθηκε στους τρόπους εξασφάλισης της ομαλής συνέχισης της λειτουργίας της ΕΛΒΟ με την διατήρηση των θέσεων εργασίας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, οι συζητήσεις θα συνεχιστούν με στόχο την εξεύρεση λύσης.

Υπενθυμίζουμε ότι με χτεσινή ανακοίνωσή του, το ΠΑΣΟΚ εξέφραζε τη διαφωνία του στην «τμηματική πώληση της επιχείρησης, τη χωριστή πώληση των ανταλλακτικών που διαθέτει και την έλλειψη οποιασδήποτε μέριμνας για τη διασφάλιση των θέσεων εργασίας σε αυτή». Το Κίνημα έκανε λόγο για «απαράδεκτους σχεδιασμούς», υπενθυμίζοντας παράλληλα ότι πολλές φορές στο παρελθόν ο κ.Βενιζέλος «παρενέβη πολλές φορές αποφασιστικά για να μην κλείσει η επιχείρηση» και το ίδιο προτίθεται να πράξει και τώρα.

Οι κκ Βενιζέλος και Χαρδούβελης συζήτησαν επίσης και για τα όλα τα μέτρα που θα πρέπει να ληφθούν ώστε να πειστεί η τρόικα και να επιστρέψει στην Αθήνα

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top