Συγκλονίζει η Μπακογιάννη: «Ο γιος μου με ρώτησε "μαμά θα πεθάνεις κι εσύ;»

Μια συνέντευξη για τα... πολύ προσωπικά της που θα συζητηθεί

​Μια διαφορετική συνέντευξη έδωσε η Ντόρα Μπακογιάννη στο ΡΙΚ. Αν και ακόμη δεν έχει μεταδοθεί, το «πλούσιο» σε ειδήσεις τρέιλερ της εκπομπής κάνει ήδη τον γύρο του διαδικτύου.

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, μίλησε για το θάνατο της μητέρας της Mαρίκας Mητσοτάκη, καθώς και για τη δολοφονική επίθεση που είχε δεχτεί.

«Συνήθως δε με ρωτάνε γι' αυτά κι εγώ δε θέλω να τα θυμάμαι, αλλά κάνω μια εξαίρεση», είπε η κα Μπακογιάννη και περιέγραψε τις δύσκολες στιγμές που πέρασε μετά το θάνατο της μητέρας της.

«Η μέρα του θανάτου της μητέρας μου ήταν η χειρότερη μέρα της ζωής μου. Είχα τα γενέθλιά μου, ήταν εκλογές και έχασα τ�� μητέρα μου. Δεν ήμουν κοντά της. Βρισκόμουν στο Ηράκλειο. Ούτε είχα προετοιμαστεί γι' αυτό το ενδεχόμενο. Στρουθοκαμήλιζα, σε αντίθεση με την αδελφή μου, που ήταν προετοιμασμένη», είπε χαρακτηριστικά. Μάλιστα, περιέγραψε πώς ο γιος της Κώστας, βλέποντάς την σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση τη ρώτησε «μαμά θα πεθάνεις κι εσύ;».

Τόνισε επίσης πως δύο πράγματα δεν μπορεί να αλλάξει, ότι είναι γυναίκα και ότι είναι κόρη του Μητσοτάκη. «Κληρονόμησα όλους τους εχθρούς του και μόνο τους μισούς του φίλους» εξομολογήθηκε χαμογελώντας.

Η συνέντευξη της κα Μπακογιάννη σήμερα στις 21.45.

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top