Τους τα… έψαλε στα ερτζιανά ο Θεοδωράκης: Ας αποφασίσουν επιτέλους πότε θα γίνουν εκλογές!

Δεν λέει «όχι» για Τατσόπουλο και Ψαριανό στο Ποτάμι

Τους τα… έψαλε στα ερτζιανά ο Θεοδωράκης: Ας αποφασίσουν επιτέλους πότε θα γίνουν εκλογές!
«Το 25 και το 30% είναι μειοψηφία. Η Ελλάδα χρειάζεται κυβέρνηση του 51%. Μόνο έτσι θα πειστούν και οι Έλληνες για την κυβέρνησή τους και οι ξένοι ότι είμαστε δυνατοί» τόνισε ο Σταύρος Θεοδωράκης στην πρώτη εκπομπή του διαδικτυακού ραδιοφώνου του Ποταμιού.

Ο ιδρυτής του Ποταμιού κάλεσε τον πρωθυπουργό και τον επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης να αποφασίσουν «πότε θα γίνουν οι εκλογές για να βγει η χώρα από αυτή την ανασφάλεια», ενώ πρόσθεσε πως οι πρωθυπουργοί «πρέπει να βγαίνουν από τις εκλογές και όχι από τις συνεργασίες».

Ο κ. Θεοδωράκης επέκρινε την κυβέρνηση ότι «πανηγυρίζει πως βγαίνουμε από την κρίση ενώ ταυτόχρονα οι εξαγωγές μειώνονται», ενώ χαρακτήρισε προτεραιότητα του Ποταμιού να ενισχύσει τους ανθρώπους που ζουν με επιδόματα και αυτούς που βρίσκονται κάτω από τα όρια της φτώχειας.

Ο ίδιος, ξεκαθάρισε πως το Ποτάμι πήρε 400.000 ψήφους ως γέννημα της κοινωνίας και «όχι ως η ένωση διασπασμένων κομμάτων», τονίζοντας πως έχει το δυναμικό για να είναι κάτι παραπάνω από παιδονόμοι του ΣΥΡΙΖΑ και του Σαμαρά.

«Θέλω να καταλάβει ο κόσμος ότι η δική μου προσπάθεια δεν είναι να μπω εγώ στα Υπουργεία αλλά εκείνος» ξεκαθάρισε ο ιδρυτής του Ποταμιού, προσθέτοντας ότι για εκείνον το θέμα δεν είναι να έρθουν όλοι στο Ποτάμι αλλά «να υπάρξει μια συνωμοσία του καλού και να ανανεωθούν και τα άλλα κόμματα».

Τέλος, ο κ. Θεοδωράκης σημείωσε ότι δεν πρέπει να κλείνουμε στην πόρτα σε αξιόλογους ανθρώπους απλά και μόνο επειδή είναι χρόνια στην πολιτική, ενώ άφησε ανοικτό παράθυρο για ένταξη του Πέτρου Τατσόπουλου και του Γρηγόρη Ψαριανού στο Ποτάμι λέγοντας πως «αυτό θα εκτιμηθεί». Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top