Β. Μαρινάκης: «Βγήκα μπροστά γιατί με ενοχλεί η εικόνα του Πειραιά»

«Στο δίλημμα Μιχαλολιάκος ή Δρίτσας, στηρίζω τον Δρίτσα»

Β. Μαρινάκης: «Βγήκα μπροστά γιατί με ενοχλεί η εικόνα του Πειραιά»

​Τα χαρτιά του άνοιξε στην εκπομπή «στον ενικό» και στον Νίκο Χατζηνικολάου ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον Πειραιά με τον συνδυασμό του Γιάννη Μώραλη και πρόεδρος του Ολυμπιακού, Β. Μαρινάκης.

Ο κ. Μαρινάκης αναφέρθηκε στον λόγο που τον έκανε να το πάρει απόφαση και να ασχοληθεί με τα κοινά, αλλά και στην συνάντηση που είχε με την Ρένα Δούρου.

«Δεν επιτρέπεται μια πόλη όπως είναι ο Πειραιάς, που είναι το κέντρο της ναυτιλίας, που δέχεται εκατομμύρια τουρίστες κάθε χρόνο, που έχει αυτές τις φυσικές ομορφιές, να μην μεγαλουργεί και να μένει πίσω. Είναι κάτι που ενοχλεί ιδιαίτερα γι’ αυτό και βγήκα μπροστά», δήλωσε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός και ξεκαθάρισε ότι δεν έχει πολιτικές φιλοδοξίες.

Ο κ. Μαρινάκης δεν δίστασε να απαντήσει και στην ερώτηση τι θα κάνει στην περίπτωση που το δίδυμο στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών στον Πειραιά είναι Μιχαλολιάκος – Δρίτσας.

«Δεν θα το σκεφτόμουν δεύτερη φορά. Αν συγκρίνεις το επίπεδο των δεύτερων ανθρώπων, θα ψήφιζα χωρίς δεύτερη σκέψη τον κ. Δρίτσα», είπε.

Τέλος, αναφέρθηκε και στη συνάντησή του με την Ρένα Δούρου, την οποία συνάντησε τυχαία σε μια ταβέρνα.

«Χαιρετηθήκα��ε και μιλήσαμε για πέντε λεπτά. Δεν είναι και ποινικό αδίκημα να μιλήσεις με την υποψήφια περιφερειάρχη για πέντε λεπτά για τα προβλήματα που απασχολούν την πόλη μας», τόνισε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top