Μήνυμα ενότητας: Σύσσωμη η κεντροδεξιά στο μνημόσυνο του Κ. Καραμανλή

Δίπλα-δίπλα Καραμανλής-Σαμαράς – Ποιοι έδωσαν το παρών

Μήνυμα ενότητας: Σύσσωμη η κεντροδεξιά στο μνημόσυνο του Κ. Καραμανλή
Ο «Εθνάρχης» μπορεί και ενώνει την κεντροδεξιά και μετά θάνατον!

Στο 16ο μνημόσυνο του Κωνσταντίνου Καραμανλή που τελέστηκε το πρωί στο Ίδρυμα Καραμανλή στη Φιλοθέη έδωσαν το παρών πολλοί βουλευτές και στελέχη της ΝΔ αλλά και στελέχη της κεντροδεξιάς καθώς ήταν ανοικτή για πρώτη φορά εδώ και πολλά χρόνια.

Όπως ήταν φυσικό, τα φλας πήραν φωτιά όταν βρέθηκαν δίπλα-δίπλα ο Κώστας Καραμανλής και ο Αντώνης Σαμαράς, με τους πρώην και νυν πρωθυπουργό να ανταλάσσουν θερμό χαιρετισμό.
2090789.jpg2090788.jpg
Πρώτος έφθασε στη Φιλοθέη ο πρώην πρωθυπουργός, τον οποίο έσπευσαν να χαιρετίσουν πολλοί παρευρισκόμενοι. Ο Αντώνης Σαμαράς έφθασε στο σημείο λίγο αργότερα.
2090785.jpg2090800.jpg
Εκτός από το μήνυμα ενότητας που εξέπεμψε η κοινή παρουσία, δίπλα-δίπλα, του κ. Καραμανλή και του κ. Σαμαρά, έντονα σχολιάστηκε και το ισχυρό μήνυμα ενότητας της κεντροδεξιάς από τον... Εθνάρχη, ακόμη και μετά θάνατον, αφού σύσσωμη η κεντροδεξιά τίμησε τη μνήμη του Κωνσταντίνου Καραμανλή. Χαρακτηριστικό είναι ότι το παρών έδωσαν -μεταξύ άλλων- ο Άρης Σπηλιωτόπουλος και ο Νικήτας Κακλαμάνης που είναι... στα μαχαίρια για το δήμο της Αθήνας αλλά και ο Βύρων Πολύδωρας που έχει διαγραφεί από τη ΝΔ.
2090781.jpg2090792.jpg
«Υπάρχει κίνδυνος για τη σταθερότητα (σ.σ.: όσον αφορά τις εκλογές) αλλά πιστεύω ότι τελικά δεν θα υπάρξει πρόβλημα. Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής ενώνει» σχολίασε στο STAR συνομιλητής του πρώην πρ��θυπουργού, Κώστα Καραμανλή.
2090803.jpg2090786.jpg
Μεταξύ αυτών που έδωσαν το παρών ήταν η Ντόρα Μπακογιάννη, ο Αργύρης Ντινόπουλος, ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, ο Πέτρος Μολυβιάτης, ο Γιάννης Ανδριανός, η Όλγα Κεφαλογιάννη, ο Άδωνις Γεωργιάδης, κλπ.
2090806.jpg2090798.jpg Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top