Πιπιλή κατά Κασσή: Τον παλαιό Πασόκο κι αν τον πλύνεις…

«Ακόμη και στο ΠΑΣΟΚ εξοργίστηκαν με την απαράδεκτη στάση του»

Πιπιλή κατά Κασσή: Τον παλαιό Πασόκο κι αν τον πλύνεις…
Επίθεση στον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Μιχάλη Κασσή εξαπέλυσε η Φωτεινή Πιπιλή με αφορμ�� την απόσυρση δύο βασικών θεμάτων (την κλήρωση και τον διαχωρισμό παραγωγών-εμπόρων) από τον νόμο για τις λαϊκές αγορές μετά από παρέμβασή του.

«Τον παλαιό Πασόκο και αν τον πλύνεις το σαπούνι σου χαλάς... δεν κοιμήθηκα όλο το βράδυ από τα νεύρα. Χθες είχαμε μια πολύ μεγάλη νίκη στο Eurogroup. Δηλαδή χθες ο Ντάισελμπλουμ να ρωτούσε τον κ. Στουρνάρα ''τι γίνεται ρε Γιάννη με το θέμα των λαϊκών;'' και να του απαντούσε "ανθ’ ημών ο Κασσής" ή να του πει σηκώθηκαν τα μαρούλια και χτυπάνε το μανάβη κυριολεκτικά» δήλωσε η βουλευτής της ΝΔ μιλώντας στον Σκάι.

Η κα Πιπιλή έκανε λόγο για «απαράδεκτη στάση από τον κ. Κασσή που ξάφνιασε και εξόργισε πολλούς σοβαρούς βουλευτές του ΠΑΣΟΚ» και πρόσθεσε: «Ας καταθέσουμε εμείς που είμαστε πλειοψηφία στη Βουλή τροπολογία να γίνει ονομαστική ψηφοφορία και να δούμε ποιοι θα την ψηφίσουν».

«Όταν δεν πας καλά στις μετρήσεις, όταν το παλιό σάπιο ΠΑΣΟΚ έχει πάει στον ΣΥΡΙΖΑ και στοχεύεις στους εναπομείναντες κεντρώους, τώρα τους χάνεις» σημείωσε η κα Πιπιλή και κατέληξε: «Τέτοιο πολιτικό φάουλ να χάσεις και τους τελευταίους κεντρώους προς τη ΝΔ δεν έχει ξαναγίνει. Γιατί υποχώρησε ένα ΠΑΣΟΚ που έχει υποστεί κι αυτό συνέπειες και βγαίνει ''ανθ’ ημών ο Κασσής''; Είναι τρελό αυτό που συνέβη». Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top