Ύμνοι στον… Εωσφόρο από υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη της Χρυσής Αυγής!

Ο ίδιος ο Ν. Μιχαλολιάκος υπογράφει τον πρόλογο στο βιβλίο του…

Οι… «εωσφορικοί» στόχοι του υποψηφίου αντιπεριφερειάρχη της Χρυσής Αυγής στο Ηράκλειο και εποχικού πυροσβέστη Οδυσσέα Πατεράκη, έρχονται στο προσκήνιο ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών. Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του ο «Ελεύθερος Τύπος», ο υποψήφιος ��ντιπεριφερειάρχης κάνει θετικές αναφορές στο σκοτάδι και στην… Κόλαση, στο βιβλίο του με τίτλο «Το Αστραφτερό Σκοτάδι του Εωσφόρου- Εθνική των Ελλήνων Θρησκεία».

Χαρακτηριστικά είναι τα όσα αναφέρει σε απόσπασμα από το ίδιο βιβλίο: «Φωνή από την άβυσσο σου γνέφει και δειλά, με πάλλευκες εικόνες ως της Κόλασης, πνιγμένο φως θωρώντας στ' αστραφτερό σκοτάδι σου, τον πόνο αναπολώντας κάποιας χαμένης γης».

Εντύπωση μάλιστα προκαλεί το γεγονός ότι τον πρόλογο του βιβλίου του υπογράφει ο ίδιος ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος! Ο Πατεράκης υποστηρίζει από την πλευρά του ότι οι στίχοι γράφτηκαν «ποιητική αδεία» όταν ήταν από 12 έως 15 χρονών και εκδόθηκαν το 1982, όταν ο ίδιος ήταν 17 ετών.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα πάντως, στις αναρτήσεις του ο κ. Πατεράκης στο facebook, έγραφε ανάμεσα σε άλλα: «Έχεις τους λόγους σου να μας μισείς Εβραίε. Εμείς να δεις... ο ναζισμός δεν είναι ποινικοποιημένος στη χώρα μας και ως εκ τούτου δεν συνιστά ποινικό αδίκημα το να αυτοπροσδιορίζεται ως ναζί. Τελεία και παύλα».


Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top