Άγριος καυγάς Στουρνάρα-Αλαβάνου on air!

Η τρόικα, το ευρώ και η δραχμή φούντωσαν την συζήτηση!

Κόντρα on air είχε το βράδυ της Δευτέρας ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΝ Αλέκος Αλαβάνος με τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα.

Με παρέμβασή στην εκπομπή του Mega, ο κ.Αλαβάνος εμφανίσθηκε ιδιαίτερα επικριτικός στις τοποθετήσεις του κ. Στουρνάρα λέγοντας πως η πολική λιτότητας που εφαρμόζεται στην Ελλάδα είναι μια πολιτική που πίνει το αίμα του ελληνικού λαού.

«Είμαστε σε ακραία κατάσταση. Πρέπει να αισθανθείτε τον ελληνικό λαό. Η ελληνική κοινωνία δεν αντέχει άλλο» είπε ο κ.Αλαβάνος, προεξοφλώντας πως η τρόικα δεν θα φύγει ποτέ από την Ελλάδα..

Από την πλευρά του, ο υπουργός Οικονομικών απάντησε ότι ήταν ανάγκη πέρα από την τρόικα να προσαρμοστεί η Ελλάδα όσον αφορά στον έλλειμμά της, ενώ απαντώντας στους ισχυρισμούς Αλαβάνου για την παραμονή της τρόικας στην Ελλάδα ο υπουργός είπε ότι «σε μια ομοσπονδιακή Ευρώπη ο ένας θα ελέγχει τον άλλο» και κατηγόρησε τον κ. Αλαβάνο ότι θέλει να καταστρέψει τη χώρα.

Τα αίματα άναψαν ακόμη περισσότερο όταν ο κ.Αλαβάνος είπε στον κ.Στουρνάρα πως είναι ντροπή όλες οι χώρες να έχουν plan Β για το ενδεχόμενο αποχώρησης μιας χώρας από το ευρώ και η Ελ��άδα να μην έχει, με τον υπουργό Οικονομικών να απαντά πως η αλλαγή νομίσματος θα είναι μία ολοκληρωτική καταστροφή.

«Ντρέπομαι κ. Στουρνάρα όταν διαπραγματεύεστε με την τρόικα, με τους υπαλλήλους, δεν το αξίζει η Ελλάδα αυτό» απάντησε ο κ. Αλαβάνος.

«Εγώ δεν ντρέπομαι που διαπραγματεύομαι με την τρόικα, θα διαπραγματευτώ και με το διάβολο για να σώσουμε τη χώρα» είπε ο κ. Στουρνάρας υποστηρίζοντας πως για την θέση που είμαστε δεν φταίει η τρόικα, αλλά οι προηγούμενες ανεύθυνες πολιτικές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top