Στηρίζει Βενιζέλο για την εξεταστική στα υποβρύχια ο Λοβέρδος

«Συνιστά μείζον πολιτικό λάθος η πρόταση και θα την καταψηφίσω»

Στήριξη στον Ευάγγελο Βενιζέλο για το θέμα της πρότασης για εξεταστική στο θέμα των υποβρυχίων παρείχε ο Ανδρέας Λοβέρδος.

«Η πρότασή τους για εξεταστική συνιστά μείζον πολιτικό λάθος. Ως κόμμα, θα την καταψηφίσουμε. Επιχειρούν χτυπήματα κάτω από τη μέση, με την προσπάθεια ηθικής απαξίωσης των αντιπάλων, ως μέθοδο πολιτικής τακτικής. Κι είναι απαράδε��το να αφήνουν τόσες μέρες τη λάσπη στον ανεμιστήρα, δίχως να λένε τι ακριβώς εννοούν» τόνισε ο επικεφαλής της «Συμφωνίας για την Νέα Ελλάδα» στο «Καρφί».

«Θυμίζω πως για το θέμα συγκροτήθηκε εξεταστική επιτροπή, υπό την προεδρία Μάρκου Μπόλαρη –αυτή που παρέπεμψε τον Ά. Τσοχατζόπουλο– και στο πόρισμά της μπορούν να βρουν οι πολίτες τις απαντήσεις σε πιθανά ερωτήματά τους» πρόσθεσε ο κ. Λοβέρδος.

Τέλος, ο επικεφαλής της «Συμφωνίας για την Νέα Ελλάδα» επανέλαβε ότι στόχος του είναι η δημιουργία «μιας μεγάλης δύναμης στο Κέντρο και την Κεντροαριστερά».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top