Απειλεί τους πάντες ο Μιχαλολιάκος: "Θα τελειώσουν όσοι μας κατηγορούν"!

Βολές και από τον Ηλία Κασιδιάρη

Απειλεί τους πάντες ο Μιχαλολιάκος: "Θα τελειώσουν όσοι μας κατηγορούν"!

Ανοιχτά απειλεί ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής όσους κατηγορούν το κόμμα του ότι είναι εγκληματική οργάνωση.

"Θέλουν να μας τελειώσουν αλ��ά θα τελειώσουν αυτοί από την μήνιν του λαού και την νέμεση που θα επέλθει " ανέφερε μέσω της διαδικτυακής εκπομπής του κόμματος του και κάλεσε τα μέλη της Χρυσής Αυγής να βγουν στους δρόμους.

"Να βγουν στα καφενεία, να κατέβουν στους δρόμους, στις πλατείες παντού και να φωνάξουν ότι είμαστε αθώοι, ένοχο είναι το σύστημα που δεν αντέχει τις κατηγορίες μας", σημείωσε χαρακτηριστικά.

Ο Ηλίας Κασιδιάρης υποστήριξε ότι όλες οι κατηγορίες κατά της Χρυσής Αυγής είναι ψεύτικες και ότι οι καταγγέλλοντες είναι ή συκοφάντες ή ηθοποιοί.

"Τραγικές καταστάσεις, μόνο γέλιο προκαλούν όλοι αυτοί θα μηνυθούν, θα περιφρουρήσουμε τα δικαιώματα μας , είναι για τα πανηγύρια, προκάλεσαν γέλιο σε εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες" είπε ο Εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής.

"Δεν είναι εγκληματική οργάνωση, δεν είμαι ο Αλ Καπόνε που δίνω εντολές σε εγκληματίες για υποθέσεις που δεν συνδέονται και είναι αστείες", ανάφερε μεταξύ άλλων ο κ. Μιχαλολιάκος.

Ταυτόχρονα ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής προειδοποίησε ότι ακόμη και από μέσα από τη φυλακή αν χρειαστεί το κόμμα του θα κατεβάσει υποψήφιους στις δημοτικές εκλογές και κάλεσε όσους κατηγορούν την Χρυσή Αυγή να αποδείξουν αν μπορούν ότι πραγματικά είναι ένοχη.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top