Γ.Στουρνάρας: Δεν βλέπω νέα μέτρα

Ολοκληρώθηκε η κρίσιμη σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό

Γ.Στουρνάρας: Δεν βλέπω νέα μέτρα

Πρώτη δημοσίευση:13:32

"Μια χαρά τα πάμε....Δεν βλέπω μέτρα στον ορίζοντα. Τα πράγματα εξελλίσσονται καλύτερα από το παρελθόν". Αυτό δήλωσε ο υπουργός οικονομίκών Γ.Στουρνάρας μετά το τέλος της κρίσιμης συνάντησης του πρωθυπουργού Α.Σαμαρά με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και ΥΠΕΞ Ε.Βενιζέλο στο Μέγαρο Μαξίμου, υπό την σκιά της άγριας δολοφονίας του 34χρονου ράπερ στο Κερατσίνι .

Ο κ. Στουρνάρας που συμμετείχε στη σύσκεψη, σε δήλωσή του εξέφρασε την εκτίμηση πως η πολιτική σταθερότητα στην Ελλάδα δεν κινδυνεύει. Παράλληλα, ο υπουργός Οικονομικών εξέφρασε τον αποτροπιασμό του για τη δολοφονία του 34χρονου χθες βράδυ στο Κερατσίνι.

Η ατζέντα της σύσκεψης ήταν μεγάλη και «καυτ��» καθώς εκτός από τις κινητοποιήσεις και τις πολιτικές αναταράξεις με την Χρυσή Αυγή, η κυβέρνηση διανύει αγώνα δρόμου και στην οικονομία ...καθώς σε λίγες ημέρες έρχεται η τρόικα!

Ο Πρωθυπουργός ενημέρωσε τον κ. Βενιζέλο και για τα αποτελέσματα των επαφών του στις Βρυξέλλες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι κ. Σαμαράς και Βενιζέλος συζήτησαν και τις επικείμενες αλλαγές στο εκλογικό σύστημα για τις εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης τον ερχόμενο Μάιο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top