Ο Κεδίκογλου για τα παρατράγουδα της Παρασκευής: Δεν πρέπει να γίνονται δεκτές τέτοιες φράσεις

"Δεν υπάρχει θέμα με Ρουπακιώτη"

Ο Κεδίκογλου για τα παρατράγουδα της Παρασκευής: Δεν πρέπει να γίνονται δεκτές τέτοιες φράσεις

​Όλα όσα συνέβησαν την περασμένη Παρασκευή στο κοινοβούλιο που είχαν ως αποτέλεσμα την αποβολή του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Π.Ηλιόπουλου από τον προεδρεύοντα Γιάννη Δραγασάκη, σχολίασε το πρωί της Δευτέρας ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σ.Κεδίκογλου στην εκπομπή Πρώτη Γραμμή!

«Το βέβαιο είναι ότι δεν πρέπει να γίνονται δεκτές τέτοιες φράσεις, δεν μπορούν να γίνονται ανεκτά τέτοια λόγια, όχι μόνο από το βήμα της βουλής, αλλά από κάθε δημόσιο βήμα, τουλάχιστον σε ότι αφορά εκλεγμένους βουλευτές», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Κεδίκογλου.

Αναφερόμενος στο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο, ο κ.Κεδίκογλου υποστήριξε πως εντός εβδομάδων αυτό θα έρθει στη Βουλή διαψεύδοντας ότι υπάρχει "ζήτημα" με τον υπουργό Δικαιοσύνης, Αντ.Ρουπακιώτη.

Ο κ.Κεδίκογλου επανέλαβε ότι ΣΥΡΙΖΑ και Χ.Α. χρησιμοποιούν ακραίες πρακτικές, ενώ εξέφρασε ικανοποίηση από το ταξίδι Σαμαρά στην Κίνα.

Σχολιάζοντας την πρωτοβουλία της βουλευτού της ΝΔ, Φ. Πιπιλή, να προτείνει να απαγορευτεί η οπλοφορία στο Κοινοβούλιο, ο κ. Κεδίκογλου επικρότησε λέγοντας ότι και ο ίδιος αισθάνεται ανασφάλεια όταν βρίσκεται στον ίδιο χώρο - και πιθανόν αντιπαρατίθεται - με κάποιον που φέρει όπλο.

Δείτε ένα απόσπασμα

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top