Το τρυφερό μήνυμα του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη στο Facebook για τη δική του Μαρίκα

Ένα χρόνο μετά το θάνατο της

Το τρυφερό μήνυμα του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη στο Facebook για τη δική του Μαρίκα

​Ήταν 6 Μάιου του 2012 όταν ο επίτιμος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Μητσοτάκης αποχωρίστηκε τη γυναίκα που για περίπου 60 χρόνια υπήρξε η σύντροφος της ζωής του.

Ο πρώην πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Μητσοτάκης δεν θα μπορούσε να ξεχάσει την ημέρα που «έφυγε» η αγαπημένη σύζυγός του, Μαρίκα.

Θέλοντας να αποδώσει φόρο τιμής στον άνθρωπο που σημάδεψε τη ζωή του, ανήρτησε στην προσωπική ��ου σελίδα στο facebook μία φωτογραφία των δύο τους, γράφοντας το σχόλιο «6 Μαΐου 2013 – Ένας χρόνος χωρίς τη Μαρίκα».

mitsotakis.jpg
Η αντίστροφη μέτρηση για την Μαρίκα Μητσοτάκη ξεκίνησε στις 17 Απριλίου 2012 όταν η Μαρίκα Μητσοτάκη εισήχθη στο Ευγενίδιο Θεραπευτήριο λόγω σοβαρών προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζε, πέρα από τα κινητικά λόγω της πολυομυελίτιδας που υπέστη σε νεαρή ηλικία. Την Πρωτομαγιά του 2012 η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε δραματικά και η Μαρίκα Μητσοτάκη νοσηλευόταν διασωληνωμένη. Τελικά στις 6 Μαΐου του 2012 ανήμερα των βουλευτικών εκλογών στην Ελλάδα η Μαρίκα Μητσοτάκη άφησε την τελευταία της πνοή.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top