Βενιζέλος: όσοι έφυγαν από το ΠΑΣΟΚ το έχουν ακόμα στην καρδιά τους

«Ο τροχός γυρίζει, θα ανέβουμε μαζί με την Ελλάδα» είπε στη Σπάρτη

«Όσοι μας εγκατέλειψαν ξέρουμε ότι έχουν ακόμα στην καρδιά τους το ΠΑΣΟΚ. Θα καταλάβουν σύντομα ότι δεν υπήρχε άλλο σχέδιο, άλλη προοπτική» ανέφερε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος κατά την ομιλία του στη ΝΟΕΣ στη Σπάρτη. Εξέφρασε παράλληλα την πεποίθησή του ότι «η χώρα άρχισε να ανεβαίνει πάλι και μαζί της θα ανέβει και το ΠΑΣΟΚ». Όπως επίσης ανέφερε, «τώρα πέφτουν χρήματα στην αγορά, τώρα αλλάζει η κατάσταση. Το πρώτο εξάμηνο του 2013 θα είναι δύσκολο αλλά θα είναι και ελπιδοφόρο».
Σύμφωνα με τον κ. Βενιζέλο «υπάρχει ένα μέτωπο δημαγωγίας, απλούστευσης, συνωμοσιολογίας που υποστηρίζει ότι υπήρχαν ��λλες λύσεις χωρίς κόστος για τον λαό. Λένε ψέματα». Όπως πρόσθεσε, «στα θολά νερά της φτώχιας, της ανάγκης, ψαρεύουν δυνάμεις ακραίες, ναζιστικές, που προσβάλουν τις αξίες των Ελλήνων και της Δημοκρατίας».

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ άσκησε και πάλι έμμεση κριτική στην κυβέρνηση. «Τώρα το μεγάλο ερώτημα είναι αν θα αναγκαστούμε να πάρουμε νέα μέτρα. Ξέρουμε ότι η κοινωνία και το πολιτικό σύστημα δεν αντέχουν άλλα μέτρα» τόνισε, ενώ πρόσθεσε λίγο αργότερα ότι «δεν αρκεί η πολιτική βούληση για την ανάπτυξη. Χρειάζονται και οι τοπικές κοινωνίες που θέλουν την πρόοδο για την περιοχή τους».

Κατά τον κ. Βενιζέλο η κυβέρνηση πρέπει να οργανώσει τη νέα αφετηρία πάνω σε 3 άξονες: κοινωνική συνοχή, ανάπτυξη και ��ιαρθρωτικές αλλαγές.

«Πρέπει να διατυπώσουμε το εθνικό σχέδιο ανασυγκρότησης, να απαντήσουμε σε όλα τα ερωτήματα που αφορούν το μέλλον της χώρας… Το εθνικό σχέδιο ανασυγκρότησης που θα εγκρίνει το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ θα είναι καθοριστικής σημασίας για το μέλλον της χώρας» συσχέτισε τις εξελίξεις στην οικονομία με τις εσωκομματικές εξελίξεις ο κ. Βενιζέλος.

Διαβεβαίωσε επίσης ότι «με όλους θέλουμε να μιλήσουμε με ισοτιμία και σεβασμό. Αλλά δεν ανεχόμαστε τις προσβολές, τον αποκλεισμό του ΠΑΣΟΚ», στέλνοντας μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση...

​​
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top