Βασιλιάς Κάρολος: Απόντες Harry και Meghan από το πορτραίτο της οικογένειας

Στο πλευρό του η Καμίλα, ο William και η Kate

Ο βασιλιάς Κάρολος απέλυσε 101 υπαλλήλους από το προσωπικό του / Βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Το πρώτο επίσημο πορτραίτο του νέου βασιλιά της Βρετανίας, Καρόλου, έδωσε στη δημοσιότητα χθες το βράδυ το παλάτι του Μπάκιγχαμ. Και αυτό το πορτραίτο δεν έχει καμία σχέση με εκείνα της βασίλισσας Ελισάβετ, με τον Κάρολο να θέλει να δείξει από την αρχή τον αέρα ανανέωσης που θέλει να φέρει στο παλάτι. 

Κάρολος: Οι παραξενιές και τα «βασανιστήρια» στο προσωπικό του παλατιού

Σε αυτό, λοιπόν, ο νέος βασιλιάς αγκαλιάζει με το ένα χέρι του τη βασιλική σύζυγο Καμίλα και το άλλο χέρι το έχει μέσα στην τσέπη του. Δίπλα του στέκονται, ο μεγαλύτερος γιος του και διάδοχος του θρόνου William με τη σύζυγό του, Kate

 

 

Η φωτογραφία, σύμφωνα με πληροφορίες, τραβήχτηκε την παραμονή της κηδείας της βασίλισσας Ελισάβετ και λίγα λεπτά μετά έγινε η δεξίωση για τους αρχηγούς κρατών στο παλάτι του Μπάκιγχαμ.

Ο Κάρολος μαζί με την Καμίλα, τον William και την Kate, ποζάρουν χαμογελαστοί και χαλαροί στη σκάλα του παλατιού του Μπάκιγχαμ, έχοντας πίσω τους το πορτρέτο του βασιλιά Γεωργίου Γ΄, του μακροβιότερου βασιλιά στη βρετανική ιστορία. 

Ξανά στο στόχαστρο o Harry! - «Σνόμπαρε» ή όχι τον Κάρολο;

Το πλατύ χαμόγελο της Καμίλα, προκάλεσε εντύπωση, δεδομένων των συνθηκών που τραβήχτηκε η φωτογραφία, ωστόσο πηγή του παλατιού δήλωσε πως τραβήχτηκε για να καταγραφεί η «ιστορική στιγμή» ιδιωτικά για την οικογένεια. 

Σύμφωνα με την Daily Mail, η συγκεκριμένη φωτογραφία δείχνει τη βασιλεία, όπως την οραματίστηκε ο βασιλιάς Κάρολος. 

Βασίλισσα Ελισάβετ: Η στιγμή που ο Κάρολος έμαθε ότι η μητέρα του πεθαίνει

«Μια βασιλεία στην οποία η ιστορία και η δυναστεία πρέπει, φυσικά, να διατηρηθούν. Αλλά με ένα νέο στυλ ανεπίσημης χάρης που βασίζεται σε πραγματικές οικογενειακές αξίες. Πρόκειται για μια "μικτή" οικογένεια, που συμβαδίζει με την εποχή. Αλλά ο Κάρολος, στον πιο ευτυχισμένο, δεύτερο γάμο του, πρέπει να γνωρίζει -ή τουλάχιστον να ελπίζει- ότι πρόκειται για μια εκδοχή της οικογένειας με την οποία πολλοί στη Βρετανία μπορούν να ταυτιστούν», αναφέρει η εφημερίδα.

Αποτελεί επίσης, μια πρώτη απεικόνιση του μικρότερου σχήματος μοναρχίας που θέλει να εφαρμόσει ο Κάρολος. Έτσι στο πρώτο αυτό πορτραίτο δίπλα του στέκονται ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας, William και Kate, οι οποίοι αποτελούν και τη συνέχεια της βασιλικής οικογένειας. 

Ο βασιλιάς Κάρολος απέλυσε 101 υπαλλήλους από το προσωπικό του

Ηχηρή είναι η απουσία του Harry και της Meghan, οι οποίοι αρνήθηκαν τα βασιλικά τους καθήκοντα και πλέον ζουν μακριά από το παλάτι. 

Έτσι το νέο σχήμα που σχηματίζεται αποτελείται από τον Κάρολο, την Καμίλα, τον William και την Kate. 

Κάρολος: Οι περίεργες συνήθειες και... ιδιοτροπίες του νέου βασιλιά

Ήδη ο Κάρολος αντιμετωπίζει μεγάλες προκλήσεις για τη μοναρχία. Το Σάββατο υποδέχθηκε στο κάστρο του Μπαλμόραλ το πρωθυπουργό του Αγίου Βικεντίου και των Γρεναδίνων, Ραλφ Γκονσάλβες, ο οποίος έχει ζητήσει δημοψήφισμα για την απομάκρυνση του Βρετανού μονάρχη από αρχηγό κράτους της χώρας του.

Κάρολος: Οι Βρετανοί γνωρίζουν την αγάπη του για την Ελλάδα 

Εκτιμάται, επίσης, ότι όλο και περισσότερα βασίλεια θα αποφασίσουν να σταματήσουν να έχουν τον Βρετανό μονάρχη ως αρχηγό του κράτους τους, όμως ο Κάρολος, και μέσα από το πορτρέτο του, θέλει να δείξει ότι είναι χαλαρός, ανεπίσημος και αποφασισμένος να είναι ο βασιλιάς όλων με τον δικό του τρόπο και όχι αυτόν της μητέρας του.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top