Βρετανία: «Στέγνωσαν» τα βενζινάδικα - Άδεια ράφια στα σούπερ μάρκετ

Ειδικεύονται οδηγοί του στρατού για τον ανεφοδιασμό, αν προκύψει ανάγκη

Χάος πυροδότησε η φοβερή έλλειψη σε οδηγούς φορτηγών στη Βρετανία, ενισχυμένη από την πανδημία και το Brexit. Αποτέλεσμα, το τεράστιο πρόβλημα στους ανεφοδιασμούς καυσίμων και προϊόντων.

Σκηνές άγριας δύσης διαδραματίζονται στα πρατήρια καυσίμων. Oδηγός απείλησε με μαχαίρι έναν άλλον για τη σειρά και στη συνέχεια τον εμβόλισε. Σε άλλο περιστατικό μοτοσυκλετιστής χτύπησε με την αντλία υπάλληλο βενζινάδικου και την πέταξε κάτω επειδή του είπε ότι τελείωσαν τα καύσιμα. 

Μεγάλη Βρετανία: Βγήκαν τα μαχαίρια για λίγη... βενζίνη!

Όπως ανέφεραν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star Έλληνες που ζουν στο Λονδίνο, υπάρχουν τεράστιες ουρές στα πρατήρια καυσίμων στη Βρετανία, ενώ λένε πως αυτή η «κρίση» με τα καύσιμα θα κρατήσει μέχρι και τα Χριστούγεννα. 

Στο μεταξύ, 150 οδηγοί του στρατού κάνουν ειδική εκπαίδευση και θα αναπτυχθούν για τον ανεφοδιασμό των πρατηρίων, εφόσον προκύψει ανάγκη, σύμφωνα με το BBC.

Ελλείψεις άρχισαν να φαίνονται και στα ράφια των σούπερ-μάρκετ.

Brexit: Άδεια ράφια στη Βρετανία κι ελλείψεις προϊόντων

Η Ιωάννα Βέιμου, δικηγόρος, βιώνει πρωτοφανείς καταστάσεις στο Λονδίνο. Τα ράφια στα σούπερ-μάρκετ αδειάζουν. «Μέσα στο Λονδίνο να θες να αγοράσεις εμφιαλωμένο νερό και να μην υπάρχει. Υπάρxουν μόνο συγκεκριμένες μάρκες που είναι οι πιο ακριβές, αλλά και αυτές, όχι σε μεγάλες ποσότητες» εξήγησε.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top