Διαζύγιο για τον γιο του Ντόναλντ Τραμπ μετά από 13 χρόνια γάμου

Ξεκίνησε τις διαδικασίες η σύζυγός του

Μετά από 13 χρόνια κοινής ζωής η σύζυγος του Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ, Βανέσα κατέθεσε την Πέμπτη αίτηση διαζυγίου.

Όπως αναφέρει η New York Post, η νύφη του Αμερικανού προέδρου ξεκίνησε τις διαδικασίες συναινετικού διαζυγίου κι έτσι δεν πρόκειται να υπάρξει καμία δικαστική διαμάχη για την κηδεμονία των πέντε παιδιών του ζευγαριού και για το μοίρασμα των περιουσιακών τους στοιχείων.

Την Τετάρτη η ίδια εφημερίδα είχε αποκαλύψει ότι το ζευγάρι εδώ και πολύ καιρό ζούσε χωριστά κι έτσι την Πέμπτη ο Ντόναλντ Τραμπ και η σύζυγός του Βανέσα, με κοινή τους δήλωση επιβεβαίωσαν τον χωρισμό τους.

Στη δήλωσή τους αυτή αναφέρουν ότι αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους και ότι θα τρέφουν πάντα μεγάλο σεβασμό ο ένας για τον άλλο.

Από τον Ιανουάριο του 2017, ο Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ και ο αδελφός του Έρικ ανέλαβαν τη διοίκηση του ομίλου επιχειρήσεων του πατέρα τους, μετά την εκλογή εκείνου στην προεδρία των ΗΠΑ.

Μάλιστα ο πρωτότοκος γιος του Πλανητάρχη, τα τελευταία χρόνια ασχολείται κι εκείνος με την πολιτική και η συμμετοχή του στην προεκλογική καμπάνια του πατέρα του τον είχε βάλει στο στόχαστρο της εισαγγελικής έρευνας για τη ρωσική εμπλοκή στο εκλογικό αποτέλεσμα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top