ΗΠΑ: 15χρονη βιάστηκε από συμμαθητή της

Έγραψε βιβλίο για το βιασμό της

Σοκάρει η ιστορία  βιασμού μίας ανήλικης κοπέλας από συμμαθητή της σε σχολείο των ΗΠΑ. Η Τσέσι όπως είναι το όνομά της, όχι μόνο δεν έθαψε μέσα τις εφιαλτικές στιγμές αλλά έγραψε και βιβλίο. Το αποκαλεί «οδηγό θεραπείας για μετά το βιασμό».

«Με βίασε. Κακοποιήθηκα με πολλούς τρόπους. Δεν είπα τίποτα… Πάγωσα…»

Με σπασμένη φωνή, η Τσέσι περιγράφει στο δικαστήριο τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε στα χέρια του συμμαθητή της Όουεν. Της είχε κλείσει το στόμα με το χέρι του. Πάλευε να τον χτυπήσει αλλά δεν μπορούσε. Δεν κατάφερε να τον σπρώξει.

Ήταν μόλις 15 ετών. Πίστευε πώς ήταν ο εφηβικός της έρωτας. Εκείνος της έστελνε συνεχώς ερωτικά μηνύματα. Ο σκοπός του όμως ήταν να κάνει σεξ μαζί της, όπως επέβαλλε ο μυστικός κώδικας των αγοριών για τα κορίτσια της πρώτης λυκείου στο συγκεκριμένο σχολείο του Νιου Χάμσαϊρ.

«Κλειδώνομαι στη ντουλάπα γιατί δεν θέλω η μικρή μου αδερφή να με δει έτσι. Έρχεται στο δωμάτιό μου  και μου λέει Τσέσι είσαι εντάξει;», λέει η 15χρονη κοπέλα.

Έγραψε βιβλίο για το βιασμό της

 

Σήμερα στα 19 της πετά από πάνω της το ρόλο του θύματος. Μοιράζεται το μεγαλύτερο τραύμα της μέσα από το βιβλίο της.

«Όταν είδα ότι το ίντερνετ είναι ένας χώρος όπου ο κόσμος νιώθει άνετα να μιλήσει και να μοιραστεί τις ιστορίες του, μου έδωσε θάρρος».

Η Τσέσι θέλει μέσα από την ιστορία της να πείσει τις γυναίκες θύματα βιασμού να μην φοβούνται  να μιλήσουν.

 

 

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα  εδώ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top