Στο κελί άλλαξε χρόνο το 19χρονο μοντέλο στο Χονγκ Κονγκ

Οι γονείς της θα τη δουν για πρώτη φορά μετά τη σύλληψή της

Στο Χονγκ Κονγκ θα μεταβούν τις επόμενες ημέρες οι γονείς του μοντέλου που συνελήφθη τον περασμένο Νοέμβριο για μεταφορά μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών. Η Ειρήνη βρίσκεται σε τραγική ψυχολογική κατάσταση καθώς υποδέχτηκε το νέο χρόνο στο κελί όπου κρατείται.

«Η επικοινωνία που είχα μαζί της προχθές με τν καινούρια χρονιά οφείλω να πω ότι με συγκλόνισε. Ένα παιδί 19 ετών στην άλλη άκρη του κόσμου, μακριά από τους γονείς της κι από τα αγαπημένα της πρόσωπα και αντιμετωπίζοντας βαρύτατες κατηγορίες κι ένα απόλυτα αβέβαιο μέλλον», λέει ο Σάκης Κεχαγιόγλου, δικηγόρος της οικογένειας.

Τον Φεβρουάριο αναμένονται κρίσιμες δικαστικές ακροάσεις για την τύχη του μοντέλου. Η οικογένεια της κατάφερε να συγκεντρώσει, από δωρεές, το ποσό των 10.000 δολαρίων το οποίο καταβλήθηκε ως προκαταβολή σε μεγάλο δικηγορικό γραφείο του Χονγκ Κονγκ που θα την εκπροσωπήσει.

Γι πρώτη φορά από τη στιγμή της σύλληψής της η 19χρονη θα συναντηθεί και με τους γονείς της.

«Ελπίζω η μετάβαση των γονέων της το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα μέσα στον Ιανουάριο να μπορέσει να της δώσει λίγη αισιοδοξία και να απαλύνει τον πόνο της», λέει ο κύριος Κεχαγιόγλου.

Οι γονείς της, έχουν κάνει μήνυση στο ίδιο τους το παιδί προκειμένου να διωχθεί στην Ελλάδα για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών ώστε να αυξηθούν οι ελπίδες το μοντέλο να δικαστεί στη χώρα μας. Η Κίνα είναι πολύ αυστηρή απέναντι σε υποθέσεις ναρκωτικών επιβάλλοντας ακόμα και την εσχάτη των ποινών, τη θανατική καταδίκη.

 

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα εδώ.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top