Τραμπ και Χίλαρι αφοδεύουν δημόσια-Οι εκλογές στις ΗΠΑ έχουν…μπόχα,πνεύματα και πίτες!

Πολλά τα ευτράπελα γύρω από τις κάλπες

​Οι αμερικανικές εκλογές έχουν προκαλέσει αναταράξεις στον κόσμο των... πνευμάτων! Άνθρωποι και ζώα μέντιουμ, σε όλα τα πλάτη και τα μήκη της γης, έχουν βαλθεί να προβλέψουν τον νικητή της κάλπης!

Μια πολική αρκούδα και μια τίγρη στη Σιβηρία, ένα ψάρι στην Ινδία και ένας πίθηκος στην Κίνα σήκωσαν τις μεταφυσικές κεραίες τους και "είδαν" τον νικητή της κάλπης. Τρία στα τέσσερα ζώα μυρίστηκαν κάτι .. οικείο στον Ντόναλντ Τραμπ, ενώ Κλίντον ψήφισε μόνο η τίγρη!

"Χίλαρι" ψιθύρισαν τα πνεύματα στους σαμάνους του Περού, οι οποίοι πάντως καλόπιασαν και το ...κάρμα του Τραμπ!

Στην Ινδία, ιερείς σε ινδουιστικό ναό της Βομβάης ζήτησαν θεία παρέμβαση υπέρ του Τραμπ!

Στην Ισπανία, κουκλάκια παριστάνουν Χίλαρι και Τραμπ να… αφοδεύουν, ενώ στη Ρωσία, ο Τραμπ έγινε μπάμπουσκα και ��ουλάει τρελά!

Οι ρώσοι μπορούν μάλιστα να... γευτούν τους δύο υποψηφίους. Ένα καφέ στη Μόσχα σερβίρει πίτα-Τραμπ με κίτρινη σάλτσα σαν το μαλλί του Ντόναλντ, ενώ η πίτα-Χίλαρι είναι καυτερή σαν την ίδια!

Φωτιά πήραν τα μπατζάκια του Τραμπ στη Βρετανία. Το 11 μέτρων ομοίωμά του φορούσε εσώρουχο με μεξικάνικα σχέδια, κρατούσε το κεφάλι της Χίλαρι και έγινε παρανάλωμα του πυρός εν μέσω βεγγαλικών!

Στο Λος Αντζελες, ενός 11χρονος κωμικός διαμηνύει ότι και τα παιδιά μπορούν να έχουν πολιτική άποψη. Τον λένε Ανταμ Τσέρνικ και καλεί τους αμερικανούς να πάνε να ψηφίσουν!

Δείτε περισσότερα στο ΒΙΝΤΕΟ του STAR

Δείτε επίσης:

Οι Αμερικανοί ψηφίζουν, ο πλανήτης αγωνιά-Πως θα επηρεαστεί η Ελλάδα από το αποτέλεσμα

Το μπαρ στο Παρίσι που κάνει τις δικές του αμερικανικές εκλογές- Μόνο 2 φορές έχει πέσει έξω

ΑΠΙΣΤΟΣ ΘΩΜΑΣ ο Τράμπ-Τσεκάρει τί ψηφίζει η σύζυγός του-ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top