Απίστευτες εικόνες: Βρήκαν πτώμα άντρα με τα γεννητικά του όργανα μέσα σε κονσέρβα (VIDEO)

Μακάβριο θέαμα σε παγκάκι στο αεροδρόμιο της Μάλαγας

​Μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα βρέθηκε ένας φύλακας στο αεροδρόμιο της Μάλαγας, καθώς ανακάλυψε το πτώμα ενός άνδρα ημίγυμνο, με τα γεννητικά του όργανα μέσα σε μια κονσέρβα τόνου.

Στο σημείο έφτασε αμέσως κλιμάκιο της Αστυνομίας, ενώ από την νεκροψία που έγινε στο πτώμα του άνδρα, προέκυψε πως πρόκειται για τον 51χρονο Βρετανό Steven Allford.

PAY-Malaga-Airport.jpg

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, ο άτυχος άνδρας κοιμόταν βαριά στο αεροδρόμιο, αλλά πνίγηκε από τον εμετό του μετά από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ. Οι αστυνομικοί προσπαθούν πλέον να εξετάσουν αν οι δεσμοί του έπαιξαν κάποιο ρόλο στον θάνατό του ή αν το ζαμπόν και τα δεσμά τοποθετήθηκαν στο πτώμα του ως αρρωστημένο αστείο αφότου πέθανε από υπερβολική δόση αλκοόλ.

μαν1.jpg
Όπως αναφέρει η «Mirror», δεν αποκλείεται ο θάνατός του να οφείλεται σε ανθρωποκτονία και επιχειρούμενη σεξουαλική επίθεση. Οι ερευνητές δεν είναι σίγουροι τι έκανε στο αεροδρόμιο αλλά πιστεύουν ότι ίσως έχασε την πτήση του ή κοιμόταν βαριά.

Το πτώμα αναγνωρίστηκε από έγγραφα που βρέθηκαν μεταξύ των αντικειμένων σε ένα καρότσι δίπλα στο πτώμα του.

«Δεν υπήρχαν εμφανή σημάδια βίας στο πτώμα του αλλά η θέση στην οποία βρέθηκε μπορεί να υποδεικνύει δολοφονία» ανέφεραν οι Αρχές.

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ VIDEO ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟ ΠΤΩΜΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΓΚΑΚΙ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top