ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ στο Λονδίνο μετά από τηλεφώνημα για ένοπλο άνδρα- Συνελήφθησαν τρεις ύποπτοι

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση- Αποκλείστηκε κέντρο αναψυχής

ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ στο Λονδίνο μετά από τηλεφώνημα για ένοπλο άνδρα- Συνελήφθησαν τρεις ύποπτοι

​Συναγερμός σήμανε στο ανατολικό Λονδίνό, όπως σας ενημερώσαμε νωρίτερα στο star.gr, ωστόσο οι πληροφορίες ήταν συγκεχυμένες για το περιστατικό που ήταν σε εξέλιξη.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η αστυνομία κλήθηκε στις 16:50 τοπική ώρα μετά από πληροφορίες για έναν ένοπλο άνδρα. Σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες η κατάσταση ήταν χαοτική με το ελικόπτερο να πετά στην περιοχή και να έχουν τροποποιηθεί δρομολόγια λεωφορείων. Τρεις άνθρωποι εγκατέλειψαν ένα όχημα το οποίο λίγο νωρίτερα είχε εμπλακεί σε ατύχημα και από εκείνη τη στιγμή κρατούνται από την αστυνομία.
armedpolice11.jpg
Σύμφωνα με έναν 27χρονο αυτόπτη μάρτυρα ο οποίος πήγαινε εκείνη την ώρα προς το γυμναστήριο, ένας αστυνομικός είχε ρίξει έναν ύποπτο στο δρόμο και των σημάδευε με το όπλο του φωνάζοντας του να μείνει ακίνητος.
mileend22.jpg
«Υπήρχε ένας άλλος τύπος που έτρεξε γύρω από το στάδιο και ένας τρίτος που μπήκε στο γυμναστήριο και πέρασε ακριβώς από δίπλα μας. Η αστυνομία ακολούθησε τον τελευταίο ύποπτο μαζί με ένα σκύλο σε μια προσπάθεια να τον βρει» είπε χαρακτηριστικά.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top