Βίντεο: «Γ@μω τη μάνα σου» φωνάζει γυναίκα αστυνομικός σε αλλοδαπό

Τον… «στόλισε» κανονικότητα

Βίντεο: «Γ@μω τη μάνα σου» φωνάζει γυναίκα αστυνομικός σε αλλοδαπό

​Κάνει το γύρο του διαδικτύου και όχι άδικα… Γυναίκα αστυνομικός από την Κύπρο βρίζει αλλοδαπό, ο οποίος είχε ανέβει στην στέγη των κρατητηρίων για να διαμαρτυρηθεί για τις συνθήκες κράτησης του.

Εκείνη του φωνάζει «γ@μω την μάνα του», «γ@μω τον Αλλάχ σου» και «σε γ@μ@ω» ενώ κάποιος άλλος αλλοδαπός που ήταν στο Χώρο Κράτησης Απαγορευμένων Μεταναστών στη Μενόγεια τραβάει βίντεο.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Αστυνομία, διευκρίνισε πως το περιστατικό συνέβη στις 24 Απριλίου 2016. Αμέσως, συνεχίζει η ανακοίνωση, «ενημερώθηκε η ηγεσία της Αστυνομίας και ο Αρχηγός Αστυνομίας έδωσε οδηγίες όπως η συγκεκριμένη αστυφύλακας τεθεί άμεσα σε διαθεσιμότητα και εναντίον της να διερευνηθούν τόσο ποινικά όσο και πειθαρχικά αδικήματα».

Ολοκληρώνοντας, η Αστυνομία αναφέρει ότι «τόσο η ποινική όσο και η πειθαρχική υπόθεση ολοκληρώθηκαν και προωθήθηκε η διαδικασία δίωξης του εν λόγω μέλους. Μετά την ολοκλήρωση αμφότερων των ερευνών, στις 23/6/2016 άρθηκε η διαθεσιμότητα και η εν λόγω αστυφύλακας μετατέθηκε σε άλλη υπηρεσία».

Την Πέμπτη η Κίνηση για Ισότητα, Στήριξη, Αντιρατσισμό, ΚΙΣΑ, «ανέβασε» το βίντεο στο YouTube και έκανε γνωστό το περιστατικό.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top