«Μάνα» σου λέει μετά… ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΕ το μωρό της βάζοντας ισχυρά παυσίπονα στο μητρικό γάλα

Το γέμιζε αναλγητικά

«Μάνα» σου λέει μετά… ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΕ το μωρό της βάζοντας ισχυρά παυσίπονα στο μητρικό γάλα
​Η βρετανίδα Rose Jones, αν και έχει φέρει στον κόσμο το δικό της μωράκι, μάλλον δεν γιόρταζε την περασμένη Κυριακή. Κι αυτό γιατί δεν της αξίζει ο τίτλος της μάνας, όπως λένε τα διεθνή Μέσα, μιας και οι πράξεις της προς την κορούλα της κάθε άλλο παρά πράξεις αγάπης μπορούν να χαρακτηριστούν.

Η ιστορία της προκάλεσε σάλο στην μικρή κοινωνία του Πλίμουθ της Αγγλίας και γρήγορα πήρε διεθνείς διαστάσεις. Όλα ξεκίνησαν όταν η 30χρονη αυτή «μάνα» παραδέχτηκε πως εσκεμμένα δηλητηρίαζε τη μικρή κόρη της μέσω του μητρικού γάλακτος!

Η Rose Jones ομολόγησε ότι χορηγούσε μαζί με το μητρικό γάλα και ισχυρή δόση από παυσίπονα με σκοπό να βλάψει το μωρό της, ωστόσο είπε ότι δεν έκανε το ίδιο και με τις άλλες της κόρες.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, η γυναίκα χρησιμοποιούσε το θήλαστρο για να βγάλει το μητρικό γάλα και στη συνέχεια έριχνε σε αυτό ένα συγκεκριμένο αναλγητικό φάρμακο με τραμαδόλη και το χορηγούσε στην μικρή κόρη της από το Νοέμβριο του 2014 έως και τον Ιούνιο του 2015.

ρξθρτξ.jpg


Η 30χρονη μητέρα αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης, με τον δικαστή να κάνει λόγο για μια περίπλοκη υπόθεση καθώς δεν είναι το μόνο περιστατικό στο οποίο εμπλέκεται η Jones.

Το δικαστήριο την άκουσε επίσης να αναφέρει ότι ο πρώην άντρας της προσπάθησε να βάλει φωτιά στο σπίτι όπου έμενε με τα παιδιά της ενώ στην πραγματικότητα την πυρκαγιά έβαλε μόνη της για άγνωστο λόγο.

Η Jones κατηγορείται επίσης και για κατοχή ναρκωτικών, ενώ εμπλέκεται και σε άλλες ποινικές υποθέσεις. Η ίδια ομολόγησε ότι μεταξύ άλλων είχε αρπάξει την κάρ��α ανάληψης μετρητών από κάποιον και απέσπασε χρήματα από το ATM πρόσφατα.

tyuktyuktyuktryuk46k.jpg
(Το δικαστικό Μέγαρο του Πλίμουθ)


Όσο για τη συγκεκριμένη υπόθεση; Δεν είναι ξεκάθαρο για ποιο λόγο έβαζε τα παυσίπονα στο μητρικό γάλα με το οποίο τάιζε τη -δύο ετών πλέον- κόρη της. Πάντως τώρα, η νεαρή γυναίκα τελεί υπό κράτηση. Η απόφαση για το τί μέλλει γενέσθαι θα ληφθεί από το δικαστήριο στο Πλίμουθ στις 19 Μαΐου. Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top