ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ-Τον "ΣΚΟΤΩΣΑΝ" στο ξύλο και τον ΠΑΤΗΣΕ ταξί

Όλα αυτά μπροστά σε περαστικούς

ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ-Τον "ΣΚΟΤΩΣΑΝ" στο ξύλο και τον ΠΑΤΗΣΕ ταξί

​Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 32χρονος μπάρμαν, ο Marques Gaines, που πέθανε αβοήθητος και μπροστά στα μάτια των περαστικών, όταν δέχτηκε δολοφονική επίθεση από μια συμμορία σ' έναν από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους του Σικάγο.

Η επίθεση έγινε στις 7 Φεβρουαρίου, ωστόσο το βίντεο που την είχε καταγράψει από τις κάμερες ασφαλείας των γειτονικών καταστημάτων μόλις είδε το φως της δημοσιότητας.

Στα σκληρά πλάνα του υλικού, καταγράφονται οι τελευταίες στιγμές του 32χρονου μπάρμαν, που πέθανε λίγο μετά την επίθεση στην άκρη του δρόμου.

Συγκεκριμένα, ο Gaines είχε δεχθεί επίθεση από μια συμμορία που ήθελε να τον ληστέψει, με αποτέλεσμα να τον χτυπήσει, όλα αυτά στα μάτια των περιστατικών που δεν μπήκαν στον κόπο για να τον βοηθήσουν. Λίγα λεπτά αργότερα και ενώ τα αυτοκίνητα περνούσαν από κοντά του σε απόσταση αναπνοής, ένα ταξί τον χτύπησε και σταμάτησε από πάνω του, με τον αναίσθητο οδηγό του να μην έχει καταλάβει το παραμικρό.

Αυτή τη στιγμή η οικογένειά του έχει καταθέσει μήνυση σε βάρος του καταστήματος, κατηγορώντας τους εργαζομένους ότι δεν έκαναν το παραμικρό για να τον βοηθήσουν, παρόλο που είδαν την επίθεση.

Πηγή: chicago.suntimes.com

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top