Βράβευσαν τον Σόιμπλε! Παρούσες Πάμελα Άντερσον, Χάιντι Κλουμ και Ρίτα Όρα- ΦΩΤΟ

Τον αποθέωσαν

Βράβευσαν τον Σόιμπλε! Παρούσες Πάμελα Άντερσον, Χάιντι Κλουμ και Ρίτα Όρα- ΦΩΤΟ

​Μπορεί να έχουμε συνηθίσει τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε αυστηρό, ωστόσο φαίνεται πως διαθέτει και μια πλευρά λίγο πιο… glamorous!

Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από το βράδυ της Τετάρτης που βρέθηκε στα βραβεία «Bambi», στα οποία, μάλιστα, τον αποθεώσαν! Αξίζει κάπου εδώ να σας ενημερώσουμε πως πρόκειται για τα πιο σημαντικά βραβεία των ΜΜΕ.

2E63C63000000578-3315967-Vocalist_Rita_looked_completely_at_ease_when_she_took_to_the_sta-a-14_1447402134221.jpg
Ο Γερμανός πολιτικός βραβεύτηκε στην κατηγορία «Millennium» ενώ το κατάμεστο Θέατρο της Potsdamer Platz τον χειροκροτούσε όρθιο.

«Με συγκινεί το γεγονός ότι μπορούμε να γιορτάσουμε αυτή την γιορτή σε αυτή την πλατεία. Πριν από 25 χρόνια δεν υπήρχε τίποτα εδώ. Μόνο ένα τείχος. Γίναμε μια υπέροχη χώρα, με υπέροχους ανθρώπους. Είμαστε πάρα πολύ ανοιχτοί, πρόθυμοι να βοηθήσουμε και έχουμε καταφέρει καταπληκτικά πολλά, ειδικά αν σκεφτεί κανείς από πού ερχόμαστε», δήλωσε ο Σόιμπλε παραλαμβάνοντας το βραβείο από τον Πρόεδρο της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής Τόμας Μπαχ.

germanyentertainmentawardbambi.jpg
Πριν γίνει η απονομή- παραλαβή του βραβείου προβλήθηκε ένα βίντεο προς τιμήν του Γερμανού υπουργού Οικονομικών, στο οποίο μίλαγαν για αυτόν φίλοι, συγγενείς αλλά και συνεργάτες του. Η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ τον περι��γραψε ως «άνθρωπο που σκέφτεται μπροστά» ενώ όπως τόνισε εκτιμά το μερικές φορές κοφτό του χιούμορ, αλλά και την ακρίβεια με την οποία υλοποιεί όσα του είναι σημαντικά. Επιπλέον ο Πρόεδρος της Κ.Ο. των Χριστιανοδημοκρατών Φόλκερ Κάουντερ, ανέφερε πως τον θεωρεί σπουδαίο πολιτικό ενώ τον χαρακτήρισε «αρχιτέκτονα της επανένωσης της Γερμανίας».

2E62754D00000578-3315967-Proud_dad_Heidi_s_father_was_no_doubt_proud_of_his_daughter_for_-a-44_1447402134826.jpg

Σε αυτό το βίντεο ο Σόιμπλε φαίνεται ως ο άνθρωπος που κατάφερε να κρατήσει ενωμένη την ΕΕ παρά την κρίση του ευρώ. «Είναι εκείνος που δείχνει το θάρρος να θέσει σαφή όρια και καταφέρνει κάτι που κανείς δεν θεωρούσε εφικτό, την σωτηρία της ευρωπαϊκής ενότητας. Αντιμετωπίζει την πολιτική πραγματικότητα με μεγάλο πάθος. Προχωρά μαζί με την Ελλάδα, ως πεπεισμένος Ευρωπαίος. Λόγω της ανθρωπιάς και της αφοσίωσής του, οι Γερμανοί τον επιλέγουν ως τον δημοφιλέστερο Γερμανό πολιτικό», ακούγονται μεταξύ άλλων.

bambi6.jpg
Στα βραβεία, πάντως, βρέθηκαν και πολλές σέξι παρουσίες όπως η Πάμελα Άντερσον, η Χάιντι Κλουμ, η Ρίτα Όρα και το μοντέλο Σιλβί Μέις που προκάλεσε σεισμό με το σέξι φόρεμα της.
bambi5.jpg

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top