ΑΗΔΙΑ: Η έγκυος που δεν μπορεί να σταματήσει να τρώει… απορρυπαντικό ρούχων!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ η ιστορία της

ΑΗΔΙΑ: Η έγκυος που δεν μπορεί να σταματήσει να τρώει… απορρυπαντικό ρούχων!

​Τεράστια εντύπωση προκαλεί η ιστορία μιας 23χρονης από τη Νέα Ζηλανδία, η οποία είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της και της αρέσει να τρώει… απορρυπαντικά ρούχων!

newsaneam4.jpg
Ναι καλά διαβάσατε! Η Μικαέλα Μάρτιν δοκιμάζει κόκκους απορρυπαντικού και δεν παθαίνει τίποτα…

Όπως λέει η ίδια, η κατάσταση επιδεινώθηκε όταν μπήκε στο τρίτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης της και παρατήρησε πως της αρέσει να μυρίζει τη σκόνη πλυντηρίου.

Η επιθυμία της όμως δεν περιορίστηκε στο να μυρίζει το απορρυπαντικό. Άρχισε να δοκιμάζει μικρές ποσότητες ακουμπώντας τη σκόνη με το δάχτυλό της και βάζοντάς το στο στόμα.

«Μασούσα τους κόκκους και μετά έφτυνα το απορρυπαντικό και ξέπλενα το στόμα μου», είχε δηλώσει σε συνέντευξή της.

Παρότι η γεύση δεν της άρεσε πάρα πολύ, η μυρωδιά που άφηνε στο στόμα και τη μύτη της την ξετρέλαινε.

«Παρότι δεν μου άρεσε πολύ η γεύση, εξακολουθούσα να λαχταρώ το απορρυπαντικό», εξηγεί. Μάλιστα ξεχώρισε και τα αρώματα του απορρυπαντικού που προτιμούσε, όπως τροπικά λουλούδια.

Πλένοντας συχνά τα δόντια της μετά από την δοκιμή, η 23χρονη άρχισε να λαχταρά τη γεύση της οδοντόκρεμας και έτσι πλένει τα δόντια της πολλές φορές της μέρας.

Ωστόσο παράλληλα άρχισε να της αρέσει η μυρωδιά των καθαριστικών πατωμάτων και των απορρυπαντικών πιάτων- αλλά ακόμα δεν της έχει ξυπνήσει η επιθυμία να τα δοκιμάσει.

Μπορεί οι επιθυμίες της 23χρονης να κάνουν εντύπωση αλλά η ιστορία της δεν είναι μοναδική. Είναι πολλοί οι άνθρωποι που αντιμετωπίζουν παρόμοια ζητήματα λόγω μιας διατροφικής διαταραχής, της Pica.

Η διαταραχή αυτή προκαλεί στους ανθρώπους την επιθυμία να τρώνε πράγματα που δεν… τρώγονται και δεν αφορά μόνο γυναίκες που εγκυμονούν.

Σε άλλες περιπτώσεις άνθρωποι έχουν εξομολογηθεί πως τρώνε χώμα, πηλό, μέταλλα, χαρτί, μπογιές, ακόμα και μαλλιά.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top