ΦΡΙΚΗ: Πατέρας και γιος ΒΙΑΖΑΝ ανήλικα κορίτσια (φωτο)

Είχαν πείσει ένα από τα θύματα τους ότι είχε δει απλά ένα κακό όνειρο

ΦΡΙΚΗ: Πατέρας και γιος ΒΙΑΖΑΝ ανήλικα κορίτσια (φωτο)

​Έπρεπε να περάσουν περισσότερα από δέκα χρόνια για να τιμωρηθούν οι πράξεις δύο ανδρών- πατέρα και γιού- από το Κεντ της Αγγλίας.

Οι Χόρας (85 ετών) και Μάλκολν Νιξ (55 ετών) βίαζαν ανήλικα κορίτσια τη δεκαετία του 1990, ωστόσο τελικά τους απαγγέλθηκαν κατηγορίες την περασμένη εβδομάδα.

Η έρευνα των Αρχών ξεκίνησε μόλις το 2013 μετά από καταγγελίες δύο εκ των πολλών θυμάτων τους, τα οποία υποστήριξαν ότι η κακοποίηση τους ξεκίνησε όταν ήταν 4 και 8 ετών αντίστοιχα.

COLLAGE_710_355.jpg
Ένα από τα θύματα τους, είχε προσπαθήσει τρεις φορές να ερευνηθούν οι καταγγελίες της από την αστυνομία αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Μάλιστα, οι αδίστακτες δράστες την είχαν πείσει ότι όλο αυτό ήταν ένα κακό όνειρο και δεν το έζησε ποτέ στα αλήθεια.

Όταν ο 85χρονος καταδικάστηκε για άλλα νέα σεξουαλικά αδικήματα πριν από δύο χρόνια, οι επιθέσεις εναντίον της διερευνήθηκαν ξανά.

Οι αξιωματικοί έκαναν έφοδο και κατέσχεσαν έναν φορητό υπολογιστή που περιείχε 160 άσεμνες φωτογραφίες μικρών παιδιών. Τελικά καταδικάστηκαν σε 10 χρόνια φυλάκισης ο 55χρονος και σε 12, ο 85χρονος.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top