Εικόνες: Λήστεψε μια 83χρονη αλλά του βγήκε… ξινό- Περαστικός «μεταμορφώθηκε» σε ήρωα

Τον ακινητοποίησε και του πήρε την τσάντα που είχε κλέψει

Εικόνες: Λήστεψε μια 83χρονη αλλά του βγήκε… ξινό- Περαστικός «μεταμορφώθηκε» σε ήρωα

​Ξινή βγήκε η ληστεία σε έναν τοξικομανή, ο οποίος λήστεψε την τσάντα μιας 83χρονης γυναίκας στο δρόμο, αλλά τον ακινητοποίησε ένας γενναίος περαστικός! Το περιστατικό καταγράφηκε σε βίντεο από κάμερα κλειστού κυκλώματος, όπου φαίνεται η γενναία παρέμβαση του νεαρού.

JS64110850.jpg
Ο 32χρονος Πολ ΜακΛούλιν, εντόπισε την 83χρονη συνταξιούχο την ώρα που έφευγε από κομμωτήριο στο Λίβερπουλ. Την ακολούθησε, της επιτέθηκε σε μια στάση λεωφορείου, της πήρε την τσάντα της και το έβαλε στα πόδια.

a.jpg
Εκείνη, όμως, άρχισε να φωνάζει για βοήθεια και ένας περαστικός ανταποκρίθηκε, αρπάζοντάς τον και ρίχνοντάς τον κάτω! Ένας άλλος άντρας που περνούσε με το όχημά του τον βοήθησε και μαζί τον κράτησαν ακίνητο, μέχρι να φτάσει η αστυνομία.

θιογυ9.jpg
Ο δράστης άρχισε να τους παρακαλάει να μην καλέσουν την αστυνομία και να τον αφήσουν να φύγει, αλλά μάταια. Ο ίδιος παραδέχτηκε την επίθεση, ενώ όπως αποδείχτηκε έχει ληστέψει δύο ακόμα ηλικιωμένες γυναίκες στο παρελθόν.

γυλγθ.jpg
«Είμαι αποφασισμένη να μην αφήσω αυτόν τον άντρα να «νικήσει» και θα συνεχίσω να ζω την ζωή μου όπως έκανα πάντα», δήλωσε η ηλικιωμένη μετά το συμβάν.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top