ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ- ΣΟΚ: Ο Λούμπιτζ είχε προβάρει το πώς θα ρίξει το αεροπλάνο στην προηγούμενη πτήση

Την ίδια μέρα αλλά λίγο πιο νωρίς

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ- ΣΟΚ: Ο Λούμπιτζ είχε προβάρει το πώς θα ρίξει το αεροπλάνο στην προηγούμενη πτήση

​Σε μια αποκάλυψη που προκαλεί σοκ και ανατριχίλα και αφορά την υπόθεση της συντριβής του αεροσκάφους της Germanwings, η οποία προκάλεσε τον θάνατο 150 ανθρώπων προχωρά η γερμανική εφημερίδα Bild. Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας, ο συγκυβερνήτης Αντρέας Λούμπιτζ, ο οποίος έριξε το αεροσκάφος είχε κάνει πρόβα τη διαδικασία στην προηγούμενη πτήση!

Σύμφωνα με την εφημερίδα, η οποία επικαλείται πηγές από την γαλλική υπηρεσία BEA ο Λούμπιτζ, είχε προβάρει το πώς θα ρίξει το αεροπλάνο στην πτήση από Ντίσελντορφ προς Μπαρτσελόνα, στην προηγούμενη, δηλαδή, της μοιραίας πτήσης.

Συγκεκριμένα, η πρόβα έγινε νωρίτερα την ίδια μέρα και εκείνος πραγματοποίησε τη χωρίς αιτία κάθοδο του αεροπλάνου σε χαμηλότερο υψόμετρο.

Τα παραπάνω αναμένεται να αναφέρονται σε έκθεση της ΒΕΑ η οποία θα δημοσιοποιηθεί σήμερα και θα τονίζει πως σε «μια ελεγχόμενη κάθοδος που διήρκησε για λεπτά και για την οποία δεν υπήρχε καμία αεροναυτική εξήγηση».

Οι ερευνητές εκτιμούν ότι ο 27χρονος Λούμπιτς αφού κλείδωσε τον κυβερνήτη της πτήσης έξω από το κόκπιτ στη συνέχεια άρχισε την κάθοδο του αεροσκάφους οδηγώντας το τελικά να συντριβεί στις γαλλικές Άλπεις.

Να σας υπενθυμίζουμε ότι όπως είχε αποκαλυφθεί ο Λούμπιτς υπέφερε από σοβαρές κρίσεις κατάθλιψης στο παρελθόν ενώ στο σπίτι του είχε βρεθεί ένας υπολογιστής στον οποίο είχε καταγραφεί πως είχε αναζητήσει στο διαδίκτυο τρόπους αυτοκτονίας τις ημέρες πριν την συντριβή.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top