Πρόστιμο στον Υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ, Τζον Κέρι επειδή δεν φτυάρισε το χιόνι στο σπίτι του

Ύψους 50 δολαρίων

Πρόστιμο στον Υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ, Τζον Κέρι επειδή δεν φτυάρισε το χιόνι στο σπίτι του

Πρόστιμο ύψους 50 δολαρίων καλείται να πληρώσει ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Τζον Κέρι, επειδή δεν μπήκε στην διαδικασία να φτυαρίσει το χιόνι από το πεζοδρόμιο του σπιτιού του στη Βοστόνη.

Ο εκπρόσωπος του επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας, Γκλεν Τζόνσον, ανέφερε ότι το πρόστιμο επιβλήθηκε την Πέμπτη. Όπως εξήγησε, οι υπάλληλοι της εταιρείας που είχαν προσλάβει ο Κέρι και οι γείτονές του στην συνοικία Μπίκον Χιλ της Βοστόνης, είδαν μια κίτρινη ταινία να κλείνει το πεζοδρόμιο μπροστά από το σπίτι και δεν το πλησίασαν, νομίζοντας ότι είχε κάποια σχέση με την ασφάλεια του υπουργού. Ωστόσο, η ταινία σχετιζόταν με την «ασφάλεια», όχι όμως του υπουργού, αλλά των περαστικών, καθώς είχε τοποθετηθεί εκεί για να προειδοποιεί τους πεζούς για τον κίνδυνο από τον πάγο και το χιόνι. Αυτός ήταν κι ο λόγος που δεν «καθάρισε» το πεζοδρόμιο από το χιόνι.

Πάντως τελικά, το απόγευμα της ίδιας μέρας, η παρεξήγηση λύθηκε και το χιόνι απομακρύνθηκε από το σημείο… Παρόλα αυτά, το πρόστιμο επιβλήθηκε κανονικά και ο Κέρι θα πρέπει να πληρώσει αυτά τα 50 δολάρια.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top