Η Ινδία απέκτησε την ΠΡΩΤΗ τρανσέξουαλ Δήμαρχο στην ιστορία της

Το «τρίτο φύλο» κέρδισε τις εκλογές και ανέβηκε στην εξουσία

Η Ινδία απέκτησε την ΠΡΩΤΗ τρανσέξουαλ Δήμαρχο στην ιστορία της

​Μια τρανσέξουαλ είναι η πρώτη διεμφυλική Δήμαρχος στην ιστορία της Ινδίας, η οποία κατάφερε να κερδίσει τις εκλογές, χωρίς τη στήριξη κανενός κόμματος.

ta-10.jpgtr-2.jpg
Για την Μαντού Κινάρ ο λόγος, η οποία ήταν ανεξάρτητη υποψήφια στις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν το περασμένο Σαββατοκύριακο, λαμβάνοντας συνολικά 4.357 ψήφους που την έφεραν στην εξουσία της πόλης Ραϊγκάρ.

tr-1.jpg
Η χρηματοδότηση της προεκλογικής εκστρατείας της 35χρονης Μαντού, έγινε από τα κέρδη που έβγαζε η ίδια ως τραγουδίστρια και χορεύτρια.

Στο χώρο του θεάματος, έμεινε μέχρι το 2014, αλλά στη συνέχεια την κέρδισαν τα «κοινά», στα οποία αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη της και… δικαιώθηκε.

tr-4.jpg
«Ήταν η υποστήριξη του κόσμου που με βοήθησε να εκλεγώ και λόγω αυτής και μόνο κατάφερα να αναδειχθώ νικήτρια.Οι άνθρωποι μου έδειξαν πίστη. Θεωρώ ότι αυτή η νίκη, ως αγάπη και ευλογία του κόσμου για μένα. Θα βάλω τα δυνατά μου, για να ικανοποιήσω τα όνειρά τους» δήλωσε σε συνέντευξη της η τρανσέξουαλ Δήμαρχος.

tr-708.jpg
Να σημειώσουμε, πως έναν περίπου χρόνο πριν το Ανώτατο Δικαστήριο της Ινδίας αποφάσισε την νομιμοποίηση των διεμφυλικών ως «τρίτο φύλο» και πριν από τρεις μήνες η πρώτη τρανσέξουαλ παρουσιάστρια ειδήσεων προσελήφθη από τηλεοπτικό σταθμό της χώρας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top