Ο Ολάντ και τα…. γουνάκια του αναστάτωσαν το διαδίκτυο και το Elysée (ΦΩΤΟ)

Η ΦΩΤΟ απ'το ταξίδι του προέδρου στο Καζακστάν που κάνει τον γύρο του κόσμου

Ο Ολάντ και τα…. γουνάκια του αναστάτωσαν το διαδίκτυο και το Elysée (ΦΩΤΟ)

Μπορεί πολλοί χρήστες του διαδικτύου να ξεκαρδίστηκαν και να θυμήθηκαν τον «θρυλικό» Μπόρατ, όταν είδαν τον Φρανσουά Ολάντ ντυμένο με παραδοσιακή ενδυμασία του Καζακστάν να ποζάρει πλάι στον Καζάκο ομόλογό του Νουρσουλτάν Ναζαρμπάγιεφ, το Προεδρικό Μέγαρο της Γαλλίας πάντως ��εν γέλασε καθόλου με τη νέα εμφάνιση του προέδρου, αντιθέτως εξέφρασε την έντονη δυσαρέσκειά του για την πρωτοβουλία του Καζακστάν να διαρρεύσει την φωτογραφία στο ίντερνετ.

hollande.jpg

borat.jpg
Σάσα Μπάρον Κόεν ως Μπόρατ στην ταινία - παρωδία του 2006, που εξόργισε το Καζακστάν.

Η φωτογραφία που δημοσίευσε στο instangram το γραφείο Τύπου της ασιατικής χώρας εκνεύρισε, όπως λένε τα ξένα, μέσα τους συνεργάτες του άτακτου κυρίου Ολάντ που δεν σταματά να τους εκπλήσσει με τα ερωτικά σκάνδαλα και τις εμφανίσεις του.

B4KTyzACUAAoSL3.jpg

Η παραδοσιακή ενδυμασία που φόρεσε ο Γάλλος πρόεδρος προσφέρεται σε εκλεκτούς καλεσμένους. Η ενδυμασία, σε μπεζ απόχρωση φέρει γούνινες λεπτομέρειες σε γιακά και μανίκια και κεντήματα σε αποχρώσεις του κίτρινου και του χρυσού. Το σύνολο ολοκληρώνεται με ασορτί γούνινο καπέλο. Σε αντάλλαγμα ο Πρόεδρος της Γαλλίας προσέφερε στον ομόλογό του ένα ξύλινο κουτί με μανικετόκουμπα!!!!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top