Φωτογραφήθηκε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στη Νέα Υόρκη στολισμένο με 45.000 λαμπάκια

Γιορτινά στολίστηκαν οι δρόμοι και οι κεντρικές πλατείες στην Μαδρίτη

Φωτογραφήθηκε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στη Νέα Υόρκη στολισμένο με 45.000 λαμπάκια

Φωταγωγήθηκε το περίφημο χριστουγεννιάτικο δέντρο στο κέντρο Ροκφελερ της Νέας Υόρκης.

Το Χριστουγεννιάτικο έλατο έχει ύψος 85 μέτρα, είναι στολισμένο με 45.000 λαμπάκια και θα παραμείνει στην πλατιά μέχρι και τις 7 Ιανουαρίου.

Μόλις άναψαν τα λαμπιόνια στην σκηνή ανέβηκε η Μαράια Κάρευ φορώντας μια μ��κριά κόκκινη τουαλέτα και τραγούδησε την επιτυχία «Αll I want for Christmas is you».

Η Μαράια καθυστέρησε να φτάσει στην εκδήλωση καθώς λίγη ώρα νωρίτερα είχε πάει για να υπογράψει τα χαρτιά του διαζυγίου της με τον Νικ Κάννον.

Εκεί ήταν και η Λέιντι Γκαγκα που εντυπωσίασε με το λευκό φόρεμα που επέλεξε. Παρέα με τον Τόνυ Μπένετ, ερμήνευσαν χριστουγεννιάτικες επιτυχίες.

Γιορτινά στολίστηκαν οι δρόμοι και οι κεντρικές πλατείες στην Μαδρίτη. Χρωματιστά φωτάκια πλημμύρισαν την πρωτεύουσα της Ισπανίας.

Ο Πρίγκιπας Χάρι από την άλλη, σε εορταστικό κλίμα συναντήθηκε με τους χρηματιστές μεγάλης εταιρείας και μίλησε με πελάτες για να συγκεντρωθούν χρήματα για ��ιλανθρωπικό σκοπό.

Ο πρίγκιπας ντυμένος με ένα μαύρο κουστούμι και με μεγάλη δόση χιούμορ συνομίλησε με τον κόσμο.

Οι υπάλληλοι της εταιρείας τον υποδέχτηκαν άλλοι με στολές του Αϊ Βασίλη, άλλοι ντυμένοι σαν γούνινα ζωάκια και άλλοι με καπελάκια σε σχήμα γαλοπούλα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top