Αδελφός θύματος τζιχαντιστών: «Δεν φταίνε οι μουσουλμάνοι»

Στα ίχνη του τζιχαντιστή Τζον οι βρετανικές υπηρεσίες ασφαλείας

Αδελφός θύματος τζιχαντιστών: «Δεν φταίνε οι μουσουλμάνοι»

​Η φρίκη των τζιχαντιστών δεν έχει όρια. Ποζάρουν με κομμένα κεφάλια, στρατολογούν ανηλίκους, ετοιμάζουν τρομοκρατικές πράξεις και στην Δύση. Όλα αυτά, ενώ συγγενείς και φίλοι του άτυχου βρετανού ομήρου που αποκεφαλίστηκε από τους τζιχαντιστές προσπαθούν να συνέλθουν από το σοκ.

«Όπως γνωρίζετε, ο αδελφός, γιός, πατέρας, ανιψιός, σύζυγος και φίλος βάρβαρα και εν ψυχρώ δολοφονήθηκε από το Ισλαμικό Χαλιφάτο. Δεν πρέπει να κατηγορούμε τη Μουσουλμανική πίστη γι'αυτό...» λέει στην κάμερα ο αδελφός του αποκεφαλισθέντα βρετανού ομήρου από τους τζιχαντιστές και προσθέτει:

«Η οικογένεια μου κι εγώ συμφωνούμε ότι χρειάζεται να αναγνωρίζουμε όσους πάνε να πολεμήσουν με το Χαλιφάτο και κατά την επιστροφή τους στο Ηνωμένο Βασίλειο να αντιμετωπίζουν τις συνέπειες των πράξεων τους».

Ο δήμιος του Χέινς αλλά και των δυο Αμερικανών δημοσιογράφων, Φόλεϊ και Σότλοφ έχει αναγνωριστεί από τις υπηρεσίες ασφαλείας της Βρετανίας.

Σύμφωνα, όμως, με την σημερινή «Independent» δεν μπορεί να γίνει επιχείρηση για την σύλληψή του, γιατί έτσι θα έμπαινε σε κίνδυνο η ζωή και άλλων ομήρων. Η Daily Mail υποστηρίζει πως δεν είναι γνωστή ούτε η περιοχή στην οποία βρίσκεται, o τζιχάντι Τζον, όπως έχει γίνει γνωστός στη Δύση.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top