Πωλητής με κορωνοϊό πήγε κανονικά στη λαϊκή για να μη χάσει το μεροκάματο

Πανικός στο σημείο - Έφυγε από τη λαϊκή αγορά με πρόστιμο 5000 ευρώ

Το ρεπορτάζ της Λευκής Γεωργάκη για τον πωλητή που πήγε κανονικά στην λαϊκή αγορά, παρά το γεγονός ότι βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό/ Κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star (20/1/22)

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στην Θεσσαλονίκη, καθώς πωλητής της λαϊκής αγοράς, ο οποίος ήταν θετικός στον κορωνοϊό, έστησε κανονικά τον πάγκο του και πουλούσε φρούτα σε ανυποψίαστους πελάτες. 

Κορωνοϊός: Πότε συνεχίζεται η καραντίνα μετά τις 5 μέρες -Τι είπε η Γκάγκα

Ο 42χρονος πωλητής αν και γνώριζε από το προηγούμενο βράδυ ότι είναι θετικός στον κορωνοϊό για να μην χάσει το εμπόρευμα που είχε στο φορτηγάκι του, έστησε κανονικά τον πάγκο του στη λαϊκή αγορά στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης πουλώντας επί τρεις ώρες φρούτα σε ανυποψίαστους καταναλωτές. 

Κορωνοϊός: Απίστευτες καταγγελίες - Επιστρέφουν στη δουλειά με θετικό τεστ

Ο πωλητής όταν ήρθε ο βοηθός του πήγε στην άκρη της λαϊκής, φορούσε μάσκα και ζητούσε τη βοήθεια των συναδέλφων του από τους διπλανούς πάγκους. Μάλιστα, ενημέρωνε ότι είναι θετικός στο κορωνοϊό. Προκλήθηκε αναστάτωση και ήρθε επόπτης, κλήθηκε η αστυνομία και τον έστειλε στο σπίτι του με το προβλεπόμενο πρόστιμο των 5.000 ευρώ. Όπως δήλωσε ο ίδιος στο Star, είναι ανεμβολίαστος. 

Δείτε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top