#IStandWithGreece: Κίνημα αλληλεγγύης στο twitter για την Ελλάδα!

Ανεβάζουν βίντεο, φωτογραφίες και ρεπορτάζ μεγάλων μέσων ενημέρωσης

Χρήστες του διαδικτύου απ’ όλο τον κόσμο αναρτούν τα τελευταία 24ωρα στα social media χιλιάδες μηνύματα συμπαράστασης προς την Ελλάδα, μετά την επίθεση που δέχονται τα σύνορά της, με το hashtag #IStandWithGreece (Στο πλευρό της Ελλάδας).

Έβρος: Νέες επιχειρήσεις εισβολής στο ελληνικό έδαφος με άλλους τρόπους

Συγκεκριμένα, πάρτι γίνεται στο twitter, όπου οι χρήστες του δημοφιλούς μέσου κοινωνικής δικτύωσης ανεβάζουν βίντεο, φωτογραφίες και ρεπορτάζ μεγάλων μέσων ενημέρωσης που διαπιστώνουν ότι χιλιάδες μετανάστες οδηγήθηκαν στα σύνορα με την Ελλάδα λόγω της πολιτικής του Ερντογάν.

Πολλές αναρτήσεις που συνοδεύονται από βίντεο δείχνουν τις απόπειρες των μεταναστών να μπουν στα στην Ελλάδα, ενώ άλλες δείχνουν την τουρκική στρατοχωροφυλακή που μοίραζε δακρυγόνα στους πρόσφυγες και παράλληλα έριχνε χημικά προς το ελληνικό έδαφος. Σε αρκετές αναρτήσεις μάλιστα, καυτηριάζεται η στάση της Ευρώπης απέναντι στο πρόβλημα, αφού τα σύνορα της Ελλάδας είναι παράλληλα και σύνορα της ευρωπαϊκής ηπείρου.

Σημειώνεται ότι από το πρωί του Σαββάτου μέχρι το απόγευμα της Καθαράς Δευτέρας αποτράπηκαν 24.203 προσπάθειες παράνομης εισόδου στη χώρα. Παράλληλα, 183 άτομα συνελήφθησαν και φυλακίστηκαν.

Μεταναστευτικό: Aπετράπη η είσοδος σε 24.203 μετανάστες

Επίσης, μόνο σήμερα από τις 6 το πρωί και για τις επόμενες 12 ώρες απετράπη η παράνομη είσοδος 4.354 μεταναστών από τον Εβρο.


 


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top