Ανατροπή με τον θάνατο της 55χρονης που είχε βρεθεί νεκρή στο Πόρτο Λάγος

Της έκλεισαν ραντεβού θανάτου; - Nέα στοιχεία για την υπόθεση

Μαρια Χαλιαμακιδου

Νέα, ανατρεπτικά στοιχεία αποκάλυψε η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» για τον θάνατο της 55χρονης Μαρίας Χαλιαμακίδου.

Η 55χρονη μητέρα δύο παιδιών, είχε βρεθεί νεκρή σε θαλάσσια περιοχή έξω από το Πόρτο Λάγος, την Καθαρά Δευτέρα του 2018.

Ωστόσο, μια νέα μαρτυρία που έφερε στο φως της δημοσιότητας το «Φως στο Τούνελ», ανοίγει το δρόμο προκειμένου να ερευνηθεί ακόμα και το σενάριο της ανθρωποκτονίας, ώστε να διαπιστωθεί αν κάποιος έκλεισε ραντεβού «θανάτου» στην 55χρονη γυναίκα.


(Πηγή φωτογραφίας: anikolouli.gr)

Σύμφωνα με το anikolouli.gr, ο εισαγγελέας έλαβε σοβαρά υπόψη του τα στοιχεία που αποκάλυψε η εκπομπή στην υπόθεση της Μαρίας Χαλιαμακίδου. Με εντολή του, οι Αρχχές ρευνούν πλέον την εκδοχή της ανθρωποκτονίας.

Πληροφορίες της εκπομπής, αναφέρουν ότι με συνεχή βουλεύματα ο Εισαγγελέας ψάχνει βαθύτερα την υπόθεση. Ζήτησε εκ νέου άρση τηλεφωνικών επικοινωνιών για το χρονικό διάστημα αρκετά πιο πίσω από την ημέρα της εξαφάνισης.


(Πηγή φωτογραφίας: anikolouli.gr)

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΝΕΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ

Σύμφωνα με τη νέα μαρτυρία, η Μαρία Χαλιαμακίδου φέρεται να πήγαινε συχνά στο Πόρτο Λάγος όπου έδινε ραντεβού με κάποιο φίλο της. Πάρκαρε το αυτοκίνητο της, έμπαινε στο δικό του και απομακρύνονταν από τον οικισμό.

Ο ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΔΕ ΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΖΩΝΤΑΝΗ

Άνθρωπος που την είδε για τελευταία φορά ζωντανή, επικοινώνησε με το ο «Τούνελ» και έδωσε σχετική κατάθεση στις Αρχές.

Όπως ανέφερε, το πρωί της Πέμπτης 15 Φεβρουαρίου 2018, περίμενε έναν γνωστό του μέσα στο αμάξι του, που το είχε σταθμεύσει σε δρόμο του οικισμού.

Ξαφνικά είδε ένα χρυσαφί Τογιότα Γιάρις να έρχεται με ταχύτητα και να σταματάει λίγο πιο κάτω από το δικό του στον ίδιο δρόμο, αλλά σε αντίθετη κατεύθυνση από αυτή που εντοπίστηκε αργότερα από τις Αρχές.

Ο μάρτυρας δεν έδωσε βαρύτητα στα όσα είδε, μέχρι που παρακολούθησε την δημοσιοποίηση της υπόθεσης στο «Τούνελ».  Τότε κατάλαβε πως πρόκειται για το ίδιο όχημα που οδηγούσε η άτυχη γυναίκα, την οποία αναγνώρισε.


(Πηγή φωτογραφίας: anikolouli.gr)

«ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΑΝΑΣΤΑΤΩΜΕΝΗ»

Σύμφωνα με τον μάρτυρα, η 55χρονη φορούσε σκούρου χρώματος ρούχα και  φαινόταν αναστατωμένη. Παρατήρησε πως βγήκε από το αυτοκίνητο, το κλείδωσε και χωρίς να πάρει κάτι άλλο μαζί της, άρχισε να τρέχει προς τον κεντρικό δρόμο. Σταμάτησε στη διασταύρωση, κοίταξε αριστερά και δεξιά , πέρασε βιαστικά απέναντι και άρχισε να τρέχει με κατεύθυνση προς την Ξάνθη. Ο μάρτυρας σε κάποιο σημείο έχασε την οπτική επαφή μαζί της.  Άκουσε τότε ένα αυτοκίνητο να σταματάει, πόρτες να ανοιγοκλείνουν και μετά να φεύγει. Εκείνη την ώρα ο δρόμος είχε κίνηση και ο μάρτυρας είδε τουλάχιστον τέσσερα – πέντε αυτοκίνητα να κινούνται προς την Ξάνθη.

«ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΤΗΣ ΕΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ»

Ο μικρότερος γιος της Δημήτρης και η σύζυγος του Φωτεινή, μίλησαν στην κάμερα του «Τούνελ» από το σημείο όπου ο μάρτυρας είδε για τελευταία φορά τη μητέρα τους. Από την πρώτη στιγμή δεν πίστεψαν πως η Μαρία έκανε κακό στον εαυτόν της και μετατράπηκαν σε ντεντέκτιβ για να βρουν στοιχεία. Αυτά που εντόπισαν τους έπεισαν πως κάτι άλλο είχε συμβεί.

Η ξαφνική αδικαιολόγητη μονοήμερη άδεια που πήρε από τη δουλειά της, τα δώρα που είχε αγοράσει για τα εγγόνια της που είχαν γενέθλια, η ανάληψη χρημάτων την ίδια μέρα και το διαμέρισμα της που εκείνη την εποχή ανακαίνιζε,  ήταν τα πρώτα δείγματα που τους απομάκρυναν από το ενδεχόμενο της αυτοχειρίας.

Στη συνέχεια όταν η σορός της βρέθηκε χωρίς γρατζουνιές πάνω σε κοφτερά βράχια και χωρίς το μπουφάν της, σε μακρινό σημείο από το αυτοκίνητο της, τους γέμισε ερωτήματα. Ήταν  και τα κλειδιά της που εντοπίστηκαν σε μια βρύση έξω από ένα ξωκκλήσι, κάτι που δεν κόλλαγε με το όλο σκηνικό.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top