«Πρωταθλητής για την ΕΛΠΙΔΑ 2018-2020» ανακηρύχθηκε η ΠΑΕ Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός έχει διαρκή και συνεπή παρουσία στο πλευρό των παιδιών της ΕΛΠΙΔΑΣ

Την ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακήρυξε ως «Πρωταθλητή για την ΕΛΠΙΔΑ»,  ο Σύλλογος φίλων παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ».

Ο Ολυμπιακός έχει διαρκή και συνεπή  παρουσία στο πλευρό των παιδιών της ΕΛΠΙΔΑΣ και κάθε χρόνο ο Βαγγέλης Μαρινάκης και οι παίκτες, επισκέπτονται την Ογκολογική Μονάδα Παίδων.

Όπως είπε στην ομιλία της η κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη , Πρόεδρος Συλλόγου φίλων παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ»: «Αισθανόμαστε μεγάλη χαρά που μέσα διαρκή  παρουσία σας στο πλευρό μας και στο πλευρό των παιδιών, από την αποστολή του «Πρωταθλητή για την Ελπίδα» αναλαμβάνει ένα ρόλο αγγελιοφόρου για το έργο μας μέσα από τον αθλητισμό».

Η κυρία Βαρδινογιάννη  απένειμε  το Δίπλωμα και την Τιμητική Πλακέτα του συλλόγου στον κύριο Μαρινάκη και ευχαρίστησε, τον πρόεδρο της ΠΑΕ Γιάννη Μόραλη, τους παίκτες και τον προπονητή, που χαρίζουν χαμόγελα στα παιδιά που νοσηλεύονται.

«Στο DNA ο πρωταθλητισμός είναι κάτι το οποίο είναι σύνηθες και είμαστε χαρούμενοι να είμαστε πρωταθλητές στην Ελπίδα . Αυτό που έχει σημασία είναι  αυτό που κάνετε για τα παιδιά εδώ  που σε λίγα χρόνια θα είναι και πρωταθλητές στη ζωή και αυτό έχει σημασία», δήλωσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Ο Ολυμπιακός ως «Πρωταθλητής για την ΕΛΠΙΔΑ», θα  διαδώσει  το μήνυμα της προσφοράς στο άρρωστο παιδί σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, προωθώντας  τα ιδεώδη και τους σκοπούς του συλλόγου,  και ευαισθητοποιώντας την κοινωνία. 

Οι παίκτες του Ολυμπιακού επισκέφθηκαν τα παιδιά στα δωμάτια τους και τους μοίρασαν δώρα, φωτογραφήθηκαν μαζί τους και υπέγραψαν μπάλες ποδοσφαίρου.  

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα  εδώ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top