Πατέρας 7χρονου που χτυπήθηκε από σκάφος στη Ζάκυνθο: «Το παιδί μου δεν μπορεί να περπατήσει»

Μάρτυρες λένε πως η βάρκα δεν ήταν ακυβέρνητη

​Ο πατέρας του 7χρονου Θοδωρή, που πριν από περίπου ένα μήνα χτυπήθηκε από σκάφος στο κεφάλι σε παραλία της Ζακύνθου, μιλά στον Alpha για τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε η οικογένεια του, την αγωνία τους και την κατάσταση υγείας του γιου του.

«Μερικές μέρες έχει καλύτερη πορεία και ευελπιστούμε να μπορέσει ο Θεός να το κάνει να περπατήσει και πάλι. Δεν μπορεί να το συλλάβει ανθρώπινος νους αυτό που έγινε. Είναι μεγάλο πλήγμα για μένα να βλέπω ότι το παιδί μου δεν μπορεί να περπατήσει» λέει ο πατέρας του 7χρονου, Χριστόφορος Γρίβας.

«Η σύζυγός μου, μαζί με το γιο μου και τις δύο κόρες ήταν μέσα στη θάλασσα. Από την ακτή περίπου 20 μέτρα. Μέχρι το γόνατο περίπου, γύρω στους 50-60 πόντους. Μπήκε το σκάφος στη ζώνη των λουόμενων και χτύπησε το παιδί στο κεφάλι. Ευτυχώς που ήταν η γυναίκα μου εκεί γιατί ��ο παιδί θα πνιγόταν. Το πήρε κάτω από τη βάρκα και παράλληλα είχε τραύματα από την προπέλα της μηχανής» περιγράφει.

Ο ίδιος επισημαίνει ότι «σύμφωνα με μαρτυρίες, ο άνθρωπος πήδηξε στη θάλασσα και απομακρύνθηκε και εγκατέλειψε το παιδί. Το σκάφος δεν ήταν ακυβέρνητο».

Ο 7χρονος Θοδωρής έχει κινησιακά προβλήματα, καθώς έχει χτυπήσει στη δεξιά πλευρά του εγκεφάλου και έχει πληγεί η φαιά ουσία, σύμφωνα με τα λεγόμενα των ιατρών. Υποβλήθηκε σε επέμβαση που διήρκησε μιάμιση ώρα και εξακολουθεί να νοσηλεύεται.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top