Ιεράπετρα: Το μνημόσυνο έστειλε 10 άτομα στο νοσοκομείο- ΔΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ

Ευτυχώς κανενός η ζωή δεν είναι σε κίνδυνο

Ιεράπετρα: Το μνημόσυνο έστειλε 10 άτομα στο νοσοκομείο- ΔΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ

Τραγική εξέλιξη είχε το τραπέζι βάπτισης στη Βοιωτία, όταν σαλμονέλα έστειλε στο νοσοκομείο αρκετούς καλεσμένους, ενώ ένας από αυτούς έχασε τη ζωή του. Τώρα, ένα νέο περιστατικό μαζικής δηλητηρίασης «χτυπά» αυτή τη φορά την Κρήτη και τους παρευρισκόμενους σε μνημόσυνο!

Συγκεκριμένα, 10 άτομα δηλητηριάστηκαν όταν έφαγαν κόλυβα σε μνημόσυνο που τελέστηκε, το μεσημέρ�� της Κυριακής, σε χωριό της Ιεράπετρας.

Λίγη ώρα μετά την κατανάλωσή τους, τα 10 αυτά άτομα εμφάνισαν συμπτώματα δηλητηρίασης (εφίδρωση, πυρετός, πόνος στο στομάχι κτλ).

Στο σημείο επικράτησε αναστάτωση, με τους υπόλοιπους παρευρισκόμενους να ειδοποιούν το ΕΚΑΒ. Οι 7 από τους παθόντες διακομίστηκαν στο νοσοκομείο Ιεράπετρας και οι 3 στο νοσηλευτικό ίδρυμα του Αγίου Νικολάου.

Σε δηλώσεις του στο cretapost, ο διοικητής του νοσοκομείου Ιεράπετρας, Γιώργος Αρακαδάκης ανέφερε «Χθες το μεσημέρι ήρθαν στο νοσοκομείο 7 άτομα με συμπτώματα δηλητηρίασης μετά από κατανάλωση κολλύβων. Το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου αντέδρασε αμέσως και έδωσε τον καλύτερό του εαυτό. Έδωσαν τις πρώτες βοήθειες στα 7 άτομα και τους περιέθαλψαν. Το ευτύχημα είναι ότι δεν κινδυνεύει η υγεία τους ενώ αναμένεται να πάρουν και γρήγορα εξιτήριο».

πηγή: cretapost

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top