ΣΤΥΓΕΡΟ έγκλημα: Τον ΑΠΗΓΑΓΑΝ και τον έπνιξαν σε κανάλι του Μόρνου- Τον έψαχνε η οικογένεια του

Η γυναίκα του είχε δώσει και λύτρα

ΣΤΥΓΕΡΟ έγκλημα: Τον ΑΠΗΓΑΓΑΝ και τον έπνιξαν σε κανάλι του Μόρνου- Τον έψαχνε η οικογένεια του

​Για περίπου ένα μήνα… η οικογένεια του δεν είχε κανένα νέο από τον 60χρονο ομογενή από το Καζακστάν.

Ωστόσο, ήλπιζαν πως είναι καλά και θα γυρίσει σύντομα κοντά τους! Όλα αυτά μέχρι τη Δευτέρα, όταν βρέθηκε η σορός του άτυχου άντρα σε κανάλι του Μόρνου στη Βοιωτία.

Οι δράστες, οι οποίοι τον απήγαγαν, πήραν τα λύτρα, τον σκότωσαν και έγιναν καπνός. Το θρίλερ της εξαφάνισης του θύματος ξεκίνησε στις 16 Απριλίου.

Ο άτυχος 60χρονος πήρε τηλέφωνο την σύζυγό του και της είπε πως τον είχαν αρπάξ��ι. Στην συνέχεια, μια άγνωστη ανδρική φωνή απείλησε τη γυναίκα πως θα σκοτώσουν τον άντρα της εάν δεν τους έδινε χρήματα.

Εκείνη φοβισμένη για τη ζωή του άντρα της τους υπάκουσε και δεν πήγε στην αστυνομία. Αντίθετα, μάζεψε τα χρήματα που της ζήτησαν και πήγε στο προκαθορισμένο ραντεβού με τους δράστες. Εκεί δυο κακοποιοί οπλισμένοι με καλάσνικοφ πήραν τα χρήματα και εξαφανίστηκαν. Μάταια η γυναίκα περίμενε να επιστρέψει ο σύζυγός της.

Τότε αποφάσισε να ζητήσει βοήθεια από την αστυνομία… Δυστυχώς εντοπίστηκε νεκρός σε κανάλι του Μόρνου. Οι αδίστακτοι κακοποιοί του έδεσαν χέρια και πόδια, αλλά και ένα σάκο γεμάτο με πέτρες και τον πέταξαν στο κανάλι.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top