ΑΥΤΟΣ είναι ο ΠΑΤΕΡΑΣ 4 παιδιών που ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ στον Πύργο για μια θέση πάρκινγκ

Τον μαχαίρωσε πέντε φορές στην πλάτη

ΑΥΤΟΣ είναι ο ΠΑΤΕΡΑΣ 4 παιδιών που ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ στον Πύργο για μια θέση πάρκινγκ

​Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει το στυγερό έγκλημα που συνέβη το Σάββατο στον Πύργο. Ένας 48χρονος σκότωσε τον συνομήλικο του Πάνο Καρακαπιλίδη για μία… θέση πάρκινγκ.

dolofonia_3.jpg
Σύμφωνα με πληροφορίες του τοπικού patrisnews.com, ο δράστης θύμωσε με το θύμα επειδή πάρκαρε το αυτοκίνητο του κοντά στο σπίτι του.

«Του έλεγα να μην παρκάρει εκεί», φέρεται να ισχυρίστηκε ο ίδιος. Έτσι, όταν ο αδικοχαμένος Πάνος, βγήκε από το αυτοκίνητό του, ο δράστης του επιτέθηκε με μαχαίρι καρφώνοντας το στην πλάτη του πέντε φορές!

fonias4.jpg
Ο δράστης έγινε καπνός με το αυτοκίνητο του ενώ δυστυχώς για το θύμα ήταν ήδη αργά… Είχε αφήσει την τελευταία του πνοή! Στο νοσοκομείο του Πύργου όπου μεταφέρθηκε απλώς διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

egklima1aaa_a0121c4ed840fb0a5d53f580792c063b.jpg
Την ίδια ώρα, χθες, έγινε η κηδεία του αδικοχαμένου άντρα, ο οποίος είναι πατέρας τεσ��άρων παιδιών. Πλήθος κόσμου βρέθηκε στον Ιερό Ναό Αγίων Πάντων για να του πει το τελευταίο αντίο.

Το πρωί της ίδιας μέρας οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον δράστη ο οποίος σήμερα οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα. Ο 48χρονος ζήτησε και πήρε προθεσμία 48 ωρών για να απολογηθεί.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top