Επέστρεψαν στην Άρτα οι μαθητές που έπεσαν θύματα απάτης και ξέμειναν στην Ελβετία

Ταξιδιωτικό πρακτορείο δεν έκλεισε εισιτήρια και ξενοδοχείο

 Επέστρεψαν στην Άρτα οι μαθητές που έπεσαν θύματα απάτης και ξέμειναν στην Ελβετία

​Τέλος μπήκε το πρωί της Παρασκευής στην ταλαιπωρία των μαθητών και των καθηγητών του 3ου Γενικού Λυκείου της Άρτας, οι οποίοι «εγκλωβίστηκαν» στην Ελβετία, αφού έπεσαν θύματα απάτης από εταιρεία.

Συγκεκριμένα, στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας έδεσε λίγο μετά τις 10:00 το πλοίο, το οποίο μετέφερε από την Ανκόνα τους μαθητές και τους 3 συνοδούς της εκπαιδευτικής εκδρομής που κατέληξε σε φιάσκο!

Να σας υπενθυμίσουμε ότι από την Τρίτη 50 μαθητές και 3 συνοδοί, οι οποίοι ξεκίνησαν από την Άρτα για εκπαιδευτική εκδρομή, με στόχο να δουν και το CERN ξέμειναν στην Ελβετία χωρίς χρήματα και χωρίς εισιτήρια επιστροφής!

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, είχαν πληρώσει όλοι τους από 320 ευρώ για την εκδρομή και το πακέτο περιελάμβανε διαμονή σε ξενοδοχείο, εισιτήρια επιστροφής, κλπ.

Ωστόσο, μαθητές και καθηγητές όταν έφτασαν στην Ελβετία ήλθαν αντιμέτωποι με μια… δυσάρεστη έκπληξη, μιας και διαπίστωσαν ότι το γραφείο ταξιδιών με έδρα την Αθήνα τους είχε εξαπατήσει. Είχε πάρει τα χρήματα αλλά δεν είχε κλείσει ούτε ξενοδοχείο, ούτε και εισιτήρια επιστροφής.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top